Bitcoin Haberleri

Kripto para borsası Kraken, Bitcoin tahminini açıkladı

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken, Bitcoin‘in durumu hakkındaki aylık raporunu yayınladı.

Kraken analistleri, Bitcoin‘in hashrate’ı, coronavirüsün yayılması ve 5 gün içinde gerçekleşmesi beklenen halving yaklaşırken izlenmesi gereken iki önemli faktör olduğunu açıkladı.

Hashrate yükselirse ve Covid-19 enfeksiyon oranı yavaşlarsa, Kraken analistleri Bitcoin fiyatının artmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

“Her iki eğilim de devam ederse, Bitcoin yeni bir yerel yüksek seviyeye (10.500 doların üzerinde) yükselebilir ve çok yıllı bir makro düşüş trendini kırabilir.”

Bitcoin, Mart ortasında 3.900 dolara düştükten sonra 7 haftalık bir galibiyet çizgisinde ve pazar katılımcıları psikolojik olarak önemli 10.000 dolarlık direnç testi bekliyor.

Kraken, Bitcoin‘in 2018’in sonundan beri işlem gördüğü simetrik bir üçgen modelini izlediğini söylüyor. Üçgenin kopması, yeni bir uzun vadeli boğa eğiliminin sürdüğünü gösterir, aşağı yönde kırılırsa, büyük bir düşüş olabilir.

“Desenin düşük trend direncinin bir testinin ya yukarı doğru yükseliş eğilimi göstermesi, yeni bir yükseliş makro trendinin başlangıcını işaret ediyor ya da kabaca 6.000 $’dan flama desteğine geri dönüşü reddetmesi bekleniyor.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu