Bitcoin HaberleriManşet

”Kripto Para Piyasası, Üç ile Dokuz Ay İçinde Patlayacak!”

Sponsorlu İçerik

Pantera Capital’in kurucu ortağı ve CEO’su Dan Morehead, kripto para piyasasının üç ile dokuz ay içinde yükseleceğini ve hisse senetlerinin V şeklinde bir iyileşme göstermeyeceği konusunda uyardı.

Dan Morehead, merkez bankalarının coronavirüs krizine tepki olarak bastığı fiat para birimlerini istikrarlı bir şekilde azaltmalarını ve yatırımcılara sabit bir para arzı ile alternatif varlıklar aramasını önerdi.

Morehead‘a göre, para yöneticileri odaklanmaya başladığında, kripto para pazarı üç ila dokuz ay içinde yükselecek.

“Bence tüm dünyanın kendi sorunlarını çözmesi birkaç ay sürecek. Çoğu para yöneticisi yatırım yapabilecekleri yeni varlıkları düşünmüyor. Çocuklarını, ailelerini ve kendilerini korumak için neler yapabileceklerini düşünüyorlar. Ancak önümüzdeki birkaç ay boyunca insanlar yeni fırsatlara odaklanmaya başlayacaklar ve bence kripto para piyasası bundan yaklaşık üç ila dokuz ay sonra gerçekten patlayacak. Şu anda değil, ama insanlar buna bakmak için gerçekten zamana sahip olduklarında, gerçekten patlayacaklar. 35 yılı aşkın süredir gördüğüm tüm döngülerden, Bitcoin’in önümüzdeki 12 ay içinde rekor bir fiyata varabileceğine dair çok güçlü bir sezgim var ve belki bundan daha yükseğe fırlayacak.”

Dijital yatırım şirketi ve finansal riskten korunma fonu yöneticisi, kripto para piyasası için ya şimdi ya da hiç olabileceğini söylüyor.

“Bitcoin finansal bir kriz için doğdu. Gerçekten bunun bir test olacağını düşünüyorum. Temel olarak, geriye baktığımızda bir iki yıl içinde, Bitcoin ve Blockchain ya çok etkili olacak ya da yarışlara kapalı ve başarısız olacak.”

Morehead, borsanın uzun bir zaman mücadele etmesini bekliyor. Birçoğunun umduğu hemen V şeklinde bir iyileşmenin gerçekleşmeyeceğini kaydetti.

“Bence bu şimdiye kadar yaşamış olduğum en karmaşık ve gerçekten çılgın ortam. Çok fazla belirsizlik var. Emin olduğum tek şey, V şeklinde bir iyileşme olmayacak. ”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu