Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Kripto Para Piyasası Yükseliyor!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin ve diğer kripto paralar bugün dikkate değer bir iyileşme gösteriyor ve kripto para piyasası 24 saatin altında neredeyse 14 Milyar$ arttı. BTC tekrar hareket etmeye başladı ve Tradingview.com’a göre 8.250$ zirvesine kadar ulaştı. Şu anda hafif bir gerileme yaşandı ve 8.115$ ‘dan işlem görüyor.

%7 ‘lik artış, kripto para pazarının geri kalanın da yükselmesine neden oldu. Çünkü, toplam piyasa değerine yaklaşık 14 Milyar$ eklendi ve 7 haftanın en yüksek seviyesi 215 Milyar$ oldu.

Yılın başından bu yana, Bitcoin ve kripto para piyasası %16 büyüdü, çünkü teknik sinyaller yeniden yükselişe geçti.

Altcoinler, çoğunlukla pompalama işlemi ile yeşil renkte, ancak ağır direnç hala öne çıkıyor. Analist Credible Crypto, grafik desenlerine baktı ve bu büyük direnç bölgeleri kırılana kadar gerçekten yükseliş olmayacağını öngördü.

“Altcoinlerin çoğu hala büyük direncin altında ve henüz kendilerini kanıtlayamadı.”

Ethereum, 140$ ‘ın üzerine çıktığında sadece %4 ‘lük bir kazanç sağladı. 2 yıllık ayı piyasasından hala çıkamadı ve iyileşecek kadar güçlü görünmüyor.

Ethereum tabanlı Defi pazarlarındaki büyük ivme ve Ethereum 2.0 phase 0 spec v0.10.0 piyasaya sürülmesine rağmen, fiyat can sıkmaya devam ediyor. Ethereum’un boğa tarafına geçmesi için önce 150$ ‘ı geri kazanması ve daha yükseğe çıkması gerekiyor.

Şu anda 2 altcoin, %17 artışla 275$ ‘a çıkmaya başlayan Bitcoin Cash ve %40 ‘lık bir artışla 170$ ‘a ulaşan Bitcoin SV tüm dikkatleri üzerine çekti.

BSV‘nin kahramanı Craig Wright ile eski iş ortağı merhum David Kleiman‘ın mülkiyeti arasında devam eden yasal savaştaki son gelişmeler ivme kazandı. Wright’ın sahip olduğu bir başka milyar dolarlık BTC fonu olduğunu iddia eden üçüncü bir Tulip Trust belgesi ortaya çıktı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu