Bitcoin Haberleri

Kurumsal yatırımcılar Bitcoin alımlarını artırdı!

Sponsorlu İçerik

Yeni veriler, kurumsal yatırımcıların dikkat çekici bir oranda Bitcoin (BTC) satın aldığını gösteriyor.

Pazar araştırmacısı Kevin Rooke, kurumsal yatırımcılara dayanak varlığın kendisini satın almak zorunda kalmadan Bitcoin‘e maruz kalmanın güvenli bir yolunu sunan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC)’un verilerini izliyor.

GBTC, gerçek Bitcoin tarafından destekleniyor ve Rooke‘ye göre, Grayscale‘ın BTC‘yi satın alma hızı, şimdi önde gelen kripto para biriminin yeni arzını geride bırakıyor.

Kevin Rooke:

“Grayscale’in Bitcoin Trust’u halving’in gerçekleşmesinden bu yana 18.910 Bitcoin satın aldı. Halving gerçekleştikten sonra sadece 12.337 Bitcoin çıkarıldı. ”

Rooke, Goldman Sachs’ın ”Bitcoin ve kripto paraların varlık sınıfı olmadığı ve uygulanabilir bir yatırım aracı değil” açıklamalarına atıfta bulunarak, ‘‘Wall Street Bitcoin istiyor ve Goldman Sachs’ın ne söyleyeceği umrumda değil.” dedi.

Goldman Sachs’ın tüketici yönetimi ve yatırım bölümü, Bitcoin’in son on yıldaki getirilerinin her bir varlık sınıfını çok daha geride bırakmasına rağmen, yatırımcıların BTC‘den kaçınmaları için önemli bir neden olarak kripto para biriminin oynaklığını gösteriyor.

Grayscale’ın 2020 yılı birinci çeyrek raporuna göre, şirketin kripto para tekliflerine yapılan tüm yatırımların %88’i, finansal riskten korunma fonlarının hakim olduğu kurumsal yatırımcılardan geliyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu