Bitcoin HaberleriKripto Para Analizleri

Lider Analist: ”Bitcoin Dahada Yükselmeye Hazırlanıyor”

Sponsorlu İçerik

Gün içinde, Bitcoin nihayet yükselmeye başladı ve hafta sonu 9.200 dolardan 9.400 dolara çıktı. TradingView‘den gelen veriler başına, kripto para birimi sadece gün içerisinde 9.620 $ ‘a ulaştı ve yaklaşık 10 dakika içinde %2,3 daha fazla yükseldi.

Şu anda, fiyatlar güçlü bir geri çekilme gördü, BTC geldiği yere geri döndü, 9.300 dolar.

Analistler hala daha yüksek bir hareketin (nispeten sürdürülebilir olacak) mümkün olduğunu ön görüyorlar.

Tanınmış bir kripto para birimi traderı olan Dave the Wave, fiyatlar 9.600 $‘a ulaştıkça yukarıdaki tweet’i yayınladı. Tweet, mini bir parabolde bir Bitcoin ticareti grafiği içeriyor, bu da varlığın fiyatının bu ayın sonunda 11.500 dolara ulaşabileceğini gösteriyor, bu da fiyatların %20 daha artabileceği anlamına geliyor.

Diğer En İyi Analistler Dave’in Öngörüsünü Kabul Ediyor

Bitcoin‘in bir sonraki yükselişi sadece Dave‘in beklediği bir 11.000 $ veya 12.000 $ artışı değil.

Ocak ayının başında BTC‘nin Ocak ayı ortasına kadar 9.000 dolara yükselmesini beklediğini söyleyen ünlü Bitcoin analisti Financial Survivalism (Sawcruhteez olarak da bilinir), aşağıdaki tweet’i yayınladı ve BTC‘nin kusursuz bir Fincan ve Kulp oluşturduğunu ve breakout modelini ele aldığını düşündürdü.

Fincan ve Kulp”, bir bağlam için, varlıkların yerel bir dipten daha fazla kırıldığını gören iki farklı seviyede iki yuvarlak diple işaretlenmiş bir boğa grafik desenidir.

Analist başına göre, bu özel fincan ve kulp, 9.450 $ ‘lık mevcut fiyattan yaklaşık %23.675%23 daha yüksek hedefli bir harekete sahip.

Ve 2018’de Bitcoin’in 3.000 $ dibi ve geçen Ekim ayında 6.000 $ ‘a düşüşü öngören tüccar Filb Filb’i kim unutabilir ki?

BTC için Mayıs 2020’deki blok ödülünün azalmasıyla birlikte BTC‘nin 12.500 $ civarında işlem görmesini beklediğini yazan ulusal medya ve BTC için patlayıcı bir hareketin ufukta olduğunu gösteren başka bir boğa grafik desenine dikkat çekmişti.

Dave, Sawcruhteez ve Filb‘in analizlerindeki benzerlikler, hedeflerine güven katıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu