Bitcoin HaberleriManşet

Lightning Labs, BTC Ödemelerini Yaygınlaştırmaya Çalışıyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘i uygulanabilir bir ana ödeme çözümü haline getirmek kolay olmayacak. Üstesinden gelinmesi gereken engellerden en büyüğü de, inanılmaz derecede düşük işlem hacmi. Çeşitli çözümler geliştirilirken harici girdilere her zaman ihtiyaç var.

Gelecek Lightning Ödemeleri İçin Parlak Görünüyor

Bitcoin ödemelerinin başlangıcı olan Lightning Labs‘ın yeni bir çözümü olabilir. Şirket, mevcut ödeme ağını büyütmek için 10 milyon dolarlık fon topladı. Şirket, “Bitcoin için Visa” ağını kurmak istiyor. Bu ağ binlerce işlemi düşük maliyetle işleyecek.

Ayrıca, tüccarların hem çevrimiçi hem de çevrimdışı Bitcoin ödeme yeteneklerini entegre etmesini çok kolay hale getirecek. Lightning Labs ayrıca yeni bir ürün piyasaya sürdü. Lightning Loop olarak bilinen Bitcoin blockchain de çalışarak Lightning Network ile para kazanmayı hedefliyor.

Bu ürün aracılığıyla yeni başlayanlar, bir ücret tahsil eden merkezi ödeme işlemcilerine dayanmadan Bitcoin ödemelerini uygun bir şekilde kabul edebilirler. Tüm bu gelişmeler kripto para endüstrisi için parlak bir tablo çiziyor.

Bitcoin ödemelerinin ana akım tarafından daha ciddiye alınması zamanı. Ancak mevcut koşullar altında bu zorlayıcı. Hiç kimse bir avuç işlemi işleyen ve ödemeleri tam olarak doğrulamak için 60 dakika veya daha fazla süre gerektiren bir ağı sevmez.

Bu nedenle Lightning Network, Bitcoin için önemli bir oyun değiştirici olabilir. Yine de, bu teknolojiyi benimsemek için daha fazla destekçinin olması kolay olmayacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu