Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Max Kaiser, Bitcoin Fiyat Tahminini Güncelledi

Sponsorlu İçerik

Tanınmış bir Bitcoin meraklısı olan TV sunucusu Max Kaiser, kripto para birimi için tahminini 100.000 dolardan 400.000 dolara çıkardı ve bir kerede dört kat arttırdı. Infowars haber programına katılan Kaiser, 2012 yılında yaptığı Bitcoin için 100.000 dolarlık bir önceki tahmininin artık çok muhafazakar olduğunu söyledi.

Max Kaiser:

“Bitcoin 1 dolar değerinde olduğunda böyle bir tahmin yaptım ve 100.000 doları aşabileceğini söyledim. Sekiz yıl içinde ilk kez resmi tahminimi 400.000 dolara çıkarıyorum.”

Bitcoin‘in kısa süreli oynaklığından endişe etmediğini belirtti. Kaiser‘e göre, mevcut alıntılarla, ilk kripto para biriminin ilk tahmini sırasında olduğu gibi “çekici” olmaya devam ediyor. Ancak, yeni tahmini için zaman vermedi.

Daha önce, Draper Associates şirketinin başkanı ve Bitcoin‘in ilk takipçilerinden Tim Draper, Bitcoin fiyatının 2023’ün ilk çeyreğine kadar 250.000 dolara ulaşacağını söyledi.

Buna karşılık, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının bu yıl sonuna kadar 100.000 dolara çıkacağına inanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu