Bitcoin Haberleri

Microstrategy, 175 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı

Sponsorlu İçerik

MicroStrategy, bir ay önce 250 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldıktan sonra 175 milyon dolarlık bir satın alma daha gerçekleştirdi. Şirket şu anda var olan tüm Bitcoin’lerin %0.2’sine sahip.

İş zekası ve mobil yazılım sağlayan ve NASDAQ listesinde yer alan şirket MicroStrategy, portföyüne 175 milyon dolar değerinde Bitcoin ekledi. Ekleme, firma 250 milyon dolarlık BTC satın aldıktan sadece bir ay sonra geliyor.

MicroStrategy, Bitcoin birikimini ikiye katladı

Daha iyi iş kararları vermek için dahili ve harici verileri analiz etmek için yazılım geliştiren Virginia merkezli şirket, 1 ay önce 250 milyon dolar değerinde 21.454 Bitcoin satın aldı.

Bu, MicroStrategy’nin iki yönlü sermaye tahsisi stratejisinin bir parçasıydı. Bu noktada, şirketin CEO’su ve kurucusu Michael Saylor, Bitcoin’in benzersiz niteliklerinin enflasyona karşı bir koruma ve son on yılda Bitcoin’in etkileyici yatırım getirisini sağladığını vurguladı.

11 Eylül’de MicroStrategy, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı bir dosyada daha fazla Bitcoin satın almayı planladığını söyledi.

Bugün yaptığı açıklamada Saylor, şirketinin 16.796 Bitcoin (175 milyon dolar değerinde) daha satın aldığını doğruladı. Sonuç olarak, MicroStrategy’nin portföyü artık ücretler ve giderler dahil 425 milyon dolarlık toplam satın alma fiyatı ile 38.250 Bitcoin’den oluşuyor.

MicroStrategy’nin, kripto para biriminin maksimum arzının 21 milyonla sınırlandığından, bir ay içinde tüm Bitcoin’lerin yaklaşık %0.2’sini satın aldı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu