Bitcoin Haberleri

Mike Novogratz: Bitcoin şu anda altından çok daha iyi

Sponsorlu İçerik

Mike Novogratz’a göre, Bitcoin altından çok daha iyi bir yatırım aracı. Altın artık dünyadaki en iyi değer deposu değil. Mike Novogratz’a göre, Bitcoin şimdi bu unvanı alıyor. Milyarder eski hedge fonu yöneticisi ve kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital’in kurucusu, son haftalarda yükselişte olan Bitcoin’in artık altından daha iyi bir yatırım olduğunu söyledi.

Novogratz: Bitcoin daha iyi bir değer deposu

Bitcoin boğası Mike Novogratz, Bloomberg ile yaptığı röportajda Bitcoin hakkındaki iyimserliğini dile getirdi. Röportaj sırasında Novogratz, borsa ve kripto para birimi ile ilgili son analizini paylaştı. Novogratz’a göre, Federal Rezerv’in likidite enjeksiyonlarında hızla yükselen ABD borsası, Joe Biden’ın Amerika’nın bir sonraki başkanı seçilmesi halinde mahkum olacak.

Fed’in, altının fiyatını ons başına 2.500 dolar ile 3.000 dolara çıkarabilecek daha fazla politikasıyı ortaya çıkarmak üzere olduğunu söyledi. Ancak Goldman Sach, Bitcoin’in altından daha iyi bir değer deposu haline geldiğine inanıyor.

Aslında, Novogratz kripto para konusunda o kadar yükseliyor ki şu anda parasının %25’ini kripto paralara yatırmış durumda.

Yükseliş duygusu

Bu arada, Galaxy Digital, medya aracılığıyla kitlelere kripto parayı ulaştırmaya çalışıyor. Kripto yatırım bankası geçtiğimiz günlerde Financial Times’da bir ilan yayınladı ve halkı hemen Bitcoin’e yatırım yapmaya çağırdı. Reklamda, “belirsiz zamanlarda, Bitcoin bağımsız olarak riskten en iyi korunma aracı” olarak tanıtıldı.

Yükseliş anlatısı, Bitcoin’in şu ana kadar 2020’de kelimenin tam anlamıyla diğer tüm büyük varlık sınıflarından daha iyi performans göstermesiyle daha da güçlendirildi. Bu, Real Vision’dan Raoul Pal’ın da en iyi kripto para biriminde yükselişe geçmesine neden oldu.

“Aslında, yalnızca bir varlık G4 bilançosundaki büyümeyi dengeledi. Hisse senedi değil, tahvil, emtia, kredi, değerli metaller, madenciler değil. Hemen hemen her zaman ufkunda yalnızca bir varlık devasa bir şekilde daha iyi performans gösterdi: Evet, Bitcoin. Bitcoin’deki inanç seviyem her gün artıyor. Ben zaten sorumsuzca uzunum. Artık uzun vadeli bir varlık tahsisi olarak başka bir varlığa sahip olmanın bile değmeyeceğini düşünüyorum. Ancak, bu başka bir gün için bir hikaye (hala bunu düşünüyorum).”

Bitcoin haberimizin hazırlandığı sırada 11.807 dolardan işlem görüyordu. Capriole Investments’tan Charles Edwards, BTC’nin bu hafta içinde 13.000 dolara yükselebileceğini tahmin etti.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu