Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Minecraft Oyuncularına Müjde! Artık Bitcoin Kazanabilecekler

Sponsorlu İçerik

SatoshiQuest olarak bilinen Bitcoin hazine avı, Minecraft oyuncularının sadece 1$ karşılığında yeni bir hayat kazanmasına izin veriyor ve gelirleri sonunda kazananlara gidiyor.

Minecraft oyuncuları artık SatoshiQuest adlı yeni hazine avı sunucusu aracılığıyla Bitcoin kazanabilecekler. Bu yeni Minecraft sunucusu, oyunculara gizli Bitcoin aramak için bir hazine avı sunuyor.

Oyuncular her yeni yaşam için 1 dolar ödemek zorunda kalacak, bunun geliri sonunda kazanana gidecek. Oyunun geliştiricisi amacın basit olduğunu söyledi. Platforma kaydolurken, oyuncular 1$ değerinde BTC yatırabilecekleri bir cüzdan adresi alacaklar. Bu yatırılan miktarla, oyuncular savaş- kraliyet stiline katılmak için yeni bir hayat satın alabilirler.

Böylece, oyuncuların geniş Minecraft bölgesini ve ganimet potunu keşfetmesine izin verecek. Temel olarak, amaç gizli Bitcoin’i herkesten önce bulmak. Geliştirici ayrıca, bir kişi hazineye yaklaştıkça, örneğin toplam blokların %25′i içinde, oyunun diğer tüm oyunculara pozisyonlarını açıklayacağını söylüyor. Bu, diğer katılımcıların hızla acele etmesine ve onu çalmaya çalışmasına izin verecek.

Geliştirici, herkesin hazineyi ele geçirmesi için adil bir şansa sahip olduğunu söylüyor. SatoshiQuest’in yaratıcısı, tüm Bitcoin işlemlerinin şu an on-chain gerçekleştiğini söyledi. Ancak, içerik oluşturucu Lightning Network işlemlerini yakında sunucuya getirmeye istekli olduğunu gösteriyor.

BTC Fiyat Dalgalanması, Minecraft Sunucusunu Nasıl Etkiler?

Bitcoin‘in on-chain işlem ücretinin değişken fiyat dalgalanmalarına göre değiştiğini ve 2019’un çoğu için 0,50 doların altında kaldığını unutmamak lazım. Bu, son 12 ayın en düşük BTC işlem ücreti.

Ancak geçmiş veriler, BTC‘nin popülerlik kazanması ve fiyatı arttıkça işlem ücretinin de arttığını gösteriyor. Aralık 2017’deki boğa dönemi sırasında Bitcoin fiyatının işlem başına 65 $ ‘a ulaştığını zaten biliyoruz.

Bu nedenle, oyuncuların işlem ücreti düşük olduğunda şu anda Minecraft sunucularından faydalanması akıllıca olabilir. Öte yandan, Minecraft geliştiricilerinin Lightning Network ödeme çözümlerini uygulaması da ön görülebilir bir seçenek.

Minecraft sunucuları Bitcoin’in yanı sıra son birkaç yılda Dogecoin (DOGE) ve DigiByte (DGB) gibi bazı altcoinleri de dahil etti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu