Bitcoin HaberleriSon Dakika

Mobil Cüzdan Artık Bitcoin’i Destekliyor

Sponsorlu İçerik

Başlangıçta QuarkChain, Tron ve Ethereum‘u destekleyen bir mobil kripto para cüzdanı ve DApp tarayıcısı olan QPocket, bugün Bitcoin (BTC) işlemlerini desteklediğini açıkladı. Kullanıcılar, BTC cüzdanları oluşturmak, içe aktarmak, dışa aktarmak ve BTC ile ilgili işlemleri başlatmak için QPocket’i kullanabilir.

Bir HD çoklu koin cüzdanı olan QPocket‘te, BTC, ETH, TRX ve QKC ekosistemlerini aynı anda destekleyen bir cüzdan oluşturabilir. Tek gereken parolayı girmek ve anımsatıcıları yedeklemek. Mevcut cüzdanla BTC alt cüzdanı doğrudan eklenebilir.

QPocket ekibinin açıklamalarına göre, zaman içinde EOS, Litecoin (LTC), DASH, Ripple (XRP) ve diğer koinler için destek de entegre edilecek.

QPocket uygulamasının hem IOS hem de Android sürümleri mevcuttur.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu