Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Nexo Ortağı: Bitcoin 2020 Sonuna Kadar 50.000$’a Ulaşabilir

Sponsorlu İçerik

Nexo‘nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, Bloomberg ile yaptığı röportajda Bitcoin fiyatının 2020 yılının sonuna kadar 50.000$ ‘a çok kolay çıkarabileceğini söyledi.

Trenchev’e, son 10 yılın en yüksek performans gösteren varlığı haline gelen Bitcoin’in geleceği hakkında soru sorulmasıyla görüşlerini paylaştı (Temmuz 2010’dan bu yana %9 Milyon fiyat artışı).

Antoni Trenchev:

“Bence Bitcoin bu yıl sonuna kadar 50.000$ ‘a kadar çıkabilir. Nexo’daki analistlerimiz çok önemli araştırmalar yapıyor. Biliyorsunuz halving yaklaşıyor, madenci ödülleri yarıya düşecek. Son gerçekleştiğinde, Bitcoin %4000 yükseldi ve bu onu inanılmaz bir varlık haline getirdi.”

Ardından, Bitcoin’in neden bir ödeme yöntemi olarak oluşturulmadığı soruldu.

Antoni Trenchev:

“Pekala, bu çok iyi bir soru. Demek istediğim, ilk fikir Bitcoin ile kahve için para ödeyeceğimizdi, ama açıkçası bu gerçekleşmedi. Şimdi çok daha ikna edici olan anlatı Bitcoin’in yeni altın ve bu sabah yaşadığımız kargaşa gibi bir onay görüyoruz. Bitcoin altınla aynı seviye de toplanıyor. Bitcoin yeni altınsa ve altının toplam piyasa değerinin sadece %10’u kadar olursa fiyatı 50.000$. Bu yüzden Bitcoin açısından düşünmeyi bırakmalı ve Satoshis düşünmeye başlamalısınız. Çünkü, çoğu insanın karşılayabileceği şey bu olacak.”

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu