Bitcoin HaberleriManşet

Peter Brandt: Bitcoin ayı piyasasını bitirmek için hazır

Sponsorlu İçerik

Peter Brandt’e göre, Bitcoin ayı piyasasını bitirmek için hazır ve büyük bir yükselişe hazırlanıyor.

Peter Brandt, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıyacak büyük bir hamle için hazırlandığını belirtti. Tecrübeli analist, 364.000 Twitter takipçisine, BTC’nin çok yıllı ayı piyasasını %400 artışla bitirmesini beklediğini açıkladı.

Bitcoin, Pazar günü kısa bir süre içerisinde 10.000 dolarlık psikolojik direncin üzerine çıktı. Tekrardan 9.000 dolar seviyesine dönen Bitcoin, bugün tekrardan 10.000 doların üzerine çıktı. Sabah saatlerinde Asya piyasaları iyi bir başlangıç yaptı ve Bitcoin’de buna olumlu tepki verdi. BTC 300 dolar yükselerek 10.300 dolara yükseldi.

”XRP yükselmeye başlayabilir”

Brandt ayrıca XRP için uzun zamandır beklenen bir kopma olasılığını da görüyor.

“XRP / BTC ters çevrilmiş bir H&S tabanı oluşturuR. Belki çanta tutucu Ripple Labs, bir kediyi çantadan çıkarabilir.”

Peter Brandt xrp analiz

Kripto para analisti Crypto Dog, 203.000 Twitter takipçisine, XRP / BTC çiftinin yeni bir yükseliş trendinin zirvesinde olduğuna inandığını belirtti.

“Bu kelimenin tam anlamıyla XRP’nin başlangıcı. Oluruna bırak.”

Elliott dalga analisti Benjamin Blunts, dördüncü büyük kripto para biriminin yakın vadede %25’in üzerinde toplanmaya hazır olduğunu söyledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu