Bitcoin HaberleriManşet

Analist PlanB: Bitcoin için tarihsel karlar çok yakın!

Sponsorlu İçerik

PlanB’nin değiştirilmiş bir analiz modeline göre, Bitcoin 100.000 dolara yükselme eşiğinde. Diğer önde gelen analistler de Bitcoin fiyatı konusunda yükselişe geçtiler.

Bitcoin fiyatı, kısa vadede 10.200 dolardan 10.830 dolara yükseldi. Haberimizin hazırlandığı sırada 10.730 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin böylece son 24 saat içinde %3.7’lik bir artış kaydetti ve 10.500 dolar seviyesindeki güçlü direnci kırdı. Piyasa değeri 198 milyar doların üzerine yükseldi ve Bitcoin hakimiyeti %56.9.

”Tarihsel karlar çok yakın”

Analist PlanB’nin Bitcoin fiyatını tahmin etmek için kullandığı stok akış modeli, kripto para alanının en sıcak konularından biri. 14 Eylül’de yeni bir tweet’te analist, BTC / USD’nin Bitcoin’in büyük bir boğa koşusu ile karşı karşıya olduğunu açıkça gösterdiğini belirtti. Şu anda iyi bilinen fiyatlandırma modelinin verilerine göre, Bitcoin için “tarihsel karlar” çok yakın:

”Bu, yalnızca geçmiş BTC verileriyle ilgili 2019 zaman serisi modelidir (altın, gümüş, elmas, emlak verileri kullanılmaz). Halving (beyaz çizgi) ve buna karşılık S2F çoklu / model hatası (beyaz noktalar) noktasında model değerindeki sıçramayı görüyoruz. Yukarı çıkma zamanı geldi.”

Planb bitcoin 100 bin dolara yükselecek

PlanB’ye göre, yeni model önemli ölçüde daha fazla makro faktör içeriyor ve 2024’ün sonunda 288.000 dolarlık bir Bitcoin fiyatı öngörüyor. Big Chonis Trading ayrıca Bitcoin’in belirli bir model izlediğini ve bu nedenle yatırımcıların şimdi ve önümüzdeki günlerde daha fazla kazanç elde edeceğini açıkladı.

Analiste göre, Bitcoin 11.900 doları aşmayı başarırsa, 14.000 dolara yükselmemesi için hiçbir neden yok. Big Chonis’in aşağıdaki grafikte gösterdiği gibi, konsolidasyon aşaması sona eriyor olabilir.

Bloomberg analisti Mike McGlone de yükselişe geçti ve değerli metal altının güçlü fiyat gelişiminin Bitcoin üzerinde olumlu bir etkisi olacağını vurguladı. Son zamanlarda, Bitcoin / altın korelasyonu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ardından Bitcoin’in kriz zamanlarında dijital altın olarak itibarını güçlendirdi:

”Değer deposu için daha az spekülasyona karşı daha fazla organik talep gücü var. Bu da sağlıklı bir boğa piyasasını gösteriyor.”

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu