Bitcoin HaberleriManşet

Popüler Analiste Göre, Bitcoin Dip Yaptı

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin‘in 3.700 dolar seviyesindeki düşüşünün yıllık dip seviyesi olduğuna inanıyor. BTC‘nin 6.000 doların altına düşmeyeceğini belirterek olumlu tahminine devam etti.

COVID-19 salgınının neden olduğu korkunç koşullar, Mart ayında tüm finansal piyasalarda aşırı derecede oynaklığa yol açtı. Doğal olarak, kripto para piyasası şiddetli dalgalanmalar açısından liderler arasında yerini aldı. En yoğun ticaret günlerinde, Bitcoin ve çoğu altcoin bir noktada %50’ye kadar düştü.

12-13 Mart tarihlerindeki o hareketli günlerden beri, Bitcoin değerini geri kazanıyor ve şu anda 7.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bu, sadece birkaç hafta içinde 3.700 $ seviyesinden bu yana %90’lık artışı gösteriyor.

Bu nedenle, çoğu topluluk üyesi Bitcoin‘in geleceği konusunda oldukça iyimser. Eski Wall Street trader’ı ve kripto para savunucusu Tone Vays bunlardan biri.

Tone Vays:

“Bitcoin dibe vurdu. Bitcoin’i tekrar 6.000 $ altında tekrar görmek sürpriz olur.”

Halving Fiyatı Etkiler Mi?

Yaklaşan Bitcoin halving, çoğu topluluk üyesini BTC‘nin gerçekten dibe vurduğunu ve fiyatının sadece yükseleceğini iddia etmeye zorluyor. İddialarını çoğunlukla tarihe dayandırıyorlar. Önceki iki Bitcoin halving etkinliğinden sonraki aylarda, en büyük dijital varlık fırladı. Bir başka argüman da olayın arzı yarıya indireceği gerçeğinden geliyor. Teoride, arz azaldığında, talep aynı kaldığında veya arttığında fiyat yükselmeli.

Ancak, durum şimdi biraz farklı görünüyor. Bu nedenle, “Bitcoin’in yönü neresi?” çekişmesi başladı. Bazıları Bitcoin halving‘in fiyatı zaten fiyatlandırdığına inanıyor ve her iki yönde de önemli ölçüde hareket etmeyecek.

Ve son olarak, diğerleri halving etkinliğinden sonra bir kıyamet senaryosu öngörüyor. Son zamanlarda madenciler arasında ciddi rekabete neden olabilecek olan devam eden coronavirüs krizini ortaya çıkardılar. Bitcoin’in, 2017’den beri görülmeyen bir seviye olan 2.000 $’a kadar düşeceğini iddia ediyorlar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu