Bitcoin HaberleriManşet

Popüler Analiste Göre, Bitcoin’de Tehlike Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 2020’nin en düşük fiyatı olan 3.800 $’dan % 60’ın üzerinde yükselerek 6.000 $ seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin toparlanma belirtileri gösterirken, bir kripto analisti Bitcoin‘in henüz tehlikeli bölgeden çıkmadığına inanıyor.

Benjamin Blunts, Twitter’daki takipçilerine, BTC‘nin 3.200 $’ın altını tekrar ziyaret edeceğini söyledi.

Benjamin Blunts:

“Bir süredir BTC / USD güncellemesi yapmadım, ancak yapısal olarak bu artış düzeltme gibi görünüyor. Bence bu bir ABC ve buradan daha da aşağıya devam edebilir.”

Analist, Bitcoin‘in fiyat hareketini Elliott Wave Teorisi‘ni kullanarak analiz ediyor. Gelişmiş analiz tekniği, piyasa katılımcılarının tekrarlayan davranışlarını sergileyen tekrarlayan dalga modellerinin belirlenmesine dayanıyor. Elliot Wave ilkelerine dayanarak, ayı piyasasında düzeltici bir ABC geçici bir mitingdir. Kalıp tamamlandığında, varlık büyük olasılıkla düşüş trendini sürdürebilir.

Benjamin Blunts, Elliott Wave analizindeki uzmanlığını 15 Aralık 2018 yılında gerçekleşen Bitcoin tabanını doğru bir şekilde tahmin etmek için kullandı. Analist, Bitcoin‘in Haziran 2018’e kadar 3.200 $’a düşeceğini öngörmüştü.

Ancak herkes aynı görüşte değil. AvaTrade‘de baş pazar analisti Naeem Aslam, Bitcoin‘in boğa belirtileri gösterdiğini söyledi.

Naeem Aslam:

“Bitcoin söz konusu olduğunda, kripto kralı yanıyor ve iyi bir miting gördük. Fiyatın 6.000 $’ı aştığı göz önüne alındığında (önemli bir direnç seviyesi) artış ivmesinin hızlanması muhtemel ve eğer fiyat günlük olarak 200 günlük hareketli ortalamayı geçerse, bu bir devasa satın alma sinyali.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu