Bitcoin HaberleriManşet

Robert Kiyosaki: ”Bitcoin Satın Alın”

Sponsorlu İçerik

Robert Kiyosaki, Fed Rezervinin geçen hafta devam ettiği QE önlemleri bağlamında Bitcoin satın alın çağrısı yaptı. Topluluğa, üç hafta önce ABD Kongresi’nin Fed’in 425 milyar dolara erişim vermesini önerdiğini, böylece başarısız işletmelere veya mücadele eden yerlere acil destek verebileceğini belirtti.

Zengin Baba, Yoksul Baba” yazarı sıradan insanların daha fazla Bitcoin ve diğer güvenli liman varlıklarını satın almaları gerektiğini söyledi.

”Daha Fazla Bitcoin, Altın Ve Gümüş Satın Alın”

2008 gayrimenkul krizinden sonra bir servet kazanan, finans ve yatırımlar hakkında çok satan “Zengin Baba, Yoksul Baba” kitabının yazarı olan ünlü yatırımcı Robert Kiyosaki, son zamanlarda büyük bir Bitcoin destekçisi olduğunu kanıtladı.

Son tweet’inde topluma, cumhuriyetçi ABD senatörlerinin acil nakit baskısını desteklemek için Fed Reserve tarafından kullanılmak üzere 425 milyar dolarlık fon yaratma önerisini hatırlattı.

Kiyosaki, Fed’in 2008’den beri ekstra nakit bastığının unutulmaması gerektiğini, ABD Merkez Bankası’nın büyük şirketleri ve KOBİ’leri kurtarmak için tonlarca para basmasından sonra, birisinin Fed’in kendisini kurtarmak zorunda kalacağından, bunun da sıradan insanlar olmasından korktuğunu belirtti. Ayrıca, ”daha fazla altın, gümüş ve Bitcoin satın alın” çağrısı yaptı.

Kiyosaki, daha önceki paylaşımlarında da Fed’in zorlukları aşabileceğini, ancak halkın güvenini kaybedebileceğini belirtti. Bu durumda Kiyosaki, IMF’nin doları desteklemek için adım atacağına inanıyor. Robert Kiyosaki, genel olarak uluslararası fiat sistemi hakkındaki şüpheci tutumunu vurgulamıştı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu