Bitcoin Haberleri

Robert Kiyosaki: Bitcoin satın alma zamanı geldi

Sponsorlu İçerik

Zengin Baba, Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki küresel ekonominin çökeceğini tahmin ediyor ve bu yüzden takipçilerine Bitcoin satın alın çağrısı yapmaya devam ediyor.

Uluslararası en çok satan “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, takipçilerine bir kez daha viral bir tweet’te Bitcoin ve değerli metaller (gümüş ve altın) satın almalarını istedi.

Domino taşlarının devam eden kriz boyunca düşmeye başladığını belirten Kiyosaki, bu yüzden yatırımcıların yukarıda bahsedilen varlıklara akın etmesini beklediğini söyledi.

Kiyosaki‘ye göre, ABD’nin en büyük alışveriş merkezi olan Mall of America, bu mecazi domino taşlarından biri.

Minnesota merkezli alışveriş merkezi, 1.4 milyar dolarlık ipoteklerde ikinci ödemeyi çoktan kaçırdı. Şirket bunu coronavirüs pandemisiyle ilgili zorluklardan kaynaklandığını açıkladı.

Ayrıca Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından küresel borcun bu yıl sonuna kadar 66 milyar dolara yükseleceği tahmininde bulundu. Nisan ayında IMF, Büyük Buhran’dan bu yana en kötü ekonomik gerilemeyi öngördü.

Son zamanlarda, ünlü yazar Bitcoin fiyatının önümüzdeki üç yıl içinde 75.000 dolara yükseleceğini tahmin etti.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu