Bitcoin Haberleri

Robert Kiyosaki, neden Bitcoin’i desteklediğini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Ünlü gayrimenkul, altın ve gümüş yatırımcısı ve aynı zamanda Zengin Baba, Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki nihayet mevcut ekonomik durgunlukta Bitcoin‘i neden aldığını ve neden satın alınması gerektiği ile ilgili tweet atmaya devam ettiğini açıkladı.

Robert Kiyosaki sık sık iyi bir yatırımcının sevdiği şeylere para yatırması gerektiği tezini vurguluyor. Son tweetinde, Zengin Baba, Yoksul Baba ‘nın yazarı, Bitcoin‘e verdiği desteğin, kariyerine başladığı gayrimenkullere benzer şekilde, ilk ilgi alanından geldiğini söyledi.

Kiyosaki, çocukluğundan beri gayrimenkulü sevdiğini tweetledi, daha sonra altın ve gümüş yatırımlarına başladı.

Daha önce, Fed’in ekonomiyi sahte (karşılıksız yeni basılmış) dolar ile doldurmaya devam etmesi nedeniyle, Bitcoin‘in mevcut finansal krize karşı iyi bir riskten korunma aracı olabileceğini birkaç kez daha vurguladı. Kiyosaki sık sık okuyucularına sevdikleri şeyi bulmasını, çalışmasını ve sonra bu şeylere yatırım yapmasını öneriyor.

Bir başka aktif Bitcoin destekçisi, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Jason Williams, son zamanlarda favori yatırım araçları listesinin Robert Kiyosaki‘ninkiyle benzer olduğunu açıkladı (Emlak, Bitcoin, Altın, gümüş ve araba).

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu