Bitcoin Haberleri

Robert Kiyosaki: Sorun Elon veya Bitcoin değil, Fed!

Sponsorlu İçerik

Zengin Baba, Zavallı Baba‘ adlı popüler finansal bağımsızlık geliştirme kitabının yazarı Robert Kiyosaki, mevcut Bitcoin düşüşünde satın almayı planladığını belirtti. Kiyosaki’ye göre şu anda ne Elon Musk ne de Bitcoin sorun değil. ABD finans sisteminde devam eden sorunlar; ABD Fed, Hazine ve Başkan Joe Biden‘ın eylemlerinin bir sonucu.

Kiyosaki, aşağıdaki tweetle Amerika Birleşik Devletleri’nin mevcut mali durumu ve bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Bitcoin çöküyor. Bu iyi haber. Daha fazla satın almaya hazırlanıyorum. Sorunun Elon Musk veya Bitcoin olmadığını unutmayın. Sorunlar Fed, Hazine ve Biden. Altın, Gümüş ve Bitcoin çözümlerdir. Kendine iyi bak.

Finansal Bir Çöküş Geliyor, Daha Fazla Altın, Gümüş ve Bitcoin Tasarruf Edin

Benzer bir Twitter yorumunda, Kiyosaki, yakın gelecekte ABD’de ekonomik bir çöküş olma olasılığının yüksek olduğu konusunda uyarı yapmıştı. Bir kez daha altın, gümüş ve Bitcoin satın almayı tavsiye etti. Tam ifadesi ise şu şekilde:

Hazır mısın? Dünya tarihindeki en büyük çöküşe, depresyona hazırlanın. Fed ne yapacak? Daha fazla para mı basacak? Daha fazla altın, gümüş, Bitcoin tasarruf edin.

ABD Doları Yok Ediliyor, Amerikan İmparatorluğunun Sonu Yakın

Kiyosaki, ABD dolarının, Fed tarafından devam eden para basımı nedeniyle yok edildiği konusunda uyardı. Amerikan imparatorluğunun yıkılma sürecinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Ayrıca Kiyosaki, diğer tweetinde 2021 yılında 7 Trilyon doların üzerinde bir basım yapıldığına dikkat çekti ki bu, 2008 mali krizinden sonra basılan 700 Milyar dolardan çok daha fazla.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu