Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Rusya Yüksek Mahkemesi, Kripto Paralar Konusunda Uyarıyor!

Sponsorlu İçerik

Rusya Yüksek Mahkemesi, kripto para birimlerini ‘para ve mülkiyet‘ olarak tanıyor ve bunların rüşvet için kullanılabileceği konusunda uyarıyor. Rusya Yüksek Mahkemesi, Bitcoin ve XRP gibi kripto paraların ülkedeki yetkililere rüşvet vermek için kullanılabileceğini kabul etti. Şu anda, ülkede kripto paraların yasal statüsü yok. Bununla birlikte, ülkenin yüksek mahkemesi, yetkililere rüşvet vermek için kullanılabilecek bir ödeme şekli olarak tanıdı ve amaçlanmadığı halde bir meşruiyet kazandırdı.

Rusya’da şu anda kripto paraların kullanımını yasaklayan bir yasa henüz yok. Ancak ülke kripto para piyasası hakkında çok hevesli değil. Rusya merkez bankası daha önce kripto paraların kullanımını cezalandıracak yasayı destekleyeceklerini söyledi. Ancak, merkez bankası devlet destekli kripto paranın denemelerine başladı.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu