Bitcoin HaberleriManşet

Mark Yusko: Tüm Şirketlerin BTC’yi Düşünmesi Gerekiyor

Sponsorlu İçerik

Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu ve CEO’su Mark Yusko, bitcoin‘in son günlerde yatırımcılar veya şirketler tarafından artık göz ardı edilemeyecek kadar büyük ve güçlü hale geldiğini düşünüyor.

Mark Yusko: Bitcoin’i Görmezden Gelemeyiz

Yakın tarihli bir röportajında Mark Yusko şu yorumu yaptı:

Bundan beş yıl sonra geriye döneceğimize gerçekten inanıyoruz ve dijital varlıklara sıfır maruz kalmanın güvene dayalı olarak tedbirsiz görüleceğine inanıyoruz.

Halihazırda, bazıları oldukça büyük olan birçok şirket, piyasa değeri bazında dünyanın en büyük dijital para birimine yüz milyonlarla milyarlarca dolar arasında yatırım yapmaya başladı bile. Hem elektrikli otomobil şirketi Tesla hem de yazılım firması MicroStrategy, bitcoine oldukça fazla yatırım yapan işletmelerdir. Square, Massachusetts Mutual ve Stone Ridge gibi diğer kurumlar da kripto para biriminde büyük paylara sahip.

Ancak tüm bunlar ilk bakışta sağlam görünse de, gerçek şu ki, birçok şirket kripto bölgesine adım atmamış. Ya kripto para birimlerini biraz daha fazla incelediklerini ya da sadece bunlarla uğraşmaya başladıklarını iddia ediyor. Yusko, birçok şirketin kriptoya yatırım yapacağı günün geleceğini düşünse de, katılmak için nispeten yavaş davrandıklarını söylüyor.

Ayrıca, düzenleyicilerin bu para birimlerini meşru para olarak incelemekte yavaş davrandıklarını, ancak çoğunlukla kapıları açmaya ve gelecek için kripto tabanlı ürünleri düşünmeye başladıklarını ön görüyor. Örneğin, bir bitcoin ETF‘si söz konusu olduğunda, Yusko şunları aktarıyor:

ETF ile ilgili görüşümüz, bunun gerçekleşeceğidir. Kayıtlı bir başvurusu olan varlık yönetimi gruplarından birine yatırım yaptık.

Kripto para piyasasının toplam değeri şu anda 2 trilyon doları aşıyor ve Bitcoin, alanın ön saflarında yer alıyor. Yusko ayrıca sözlerine şöyle devam etti:

Artık onu görmezden gelemezsin. Gerçekten bir dönüm noktasında olduğumuzu düşünüyorum.

Ayrıca, birçok kripto para biriminin çaresizce finansal basamakları tırmanmaya çalıştığını söylüyor. Bunu yapmak için, Yusko’nun kriptoyu ana akım topraklarının derinliklerine iteceğini düşündüğü uzay için rekabet etmeleri ve savaşmaları gerekiyor.

Birbirlerine karşı çok rekabetçiler. Sanırım bu, daha fazla evlat edinimi sağlayacaktır.

Kripto Giderek Daha Yaygın Hale Geliyor

Son olarak, blockchain‘in teknoloji dünyasında gerçekten yükseldiğini belirtti. Artık sadece finans için geçerli olan bir şey değil. Büyük olasılıkla, birden fazla işletmeye uygulanabilir ve bu nedenle, onu görmezden gelmek veya reddetmek isteyen herhangi bir firma, çoğu işletmenin önümüzdeki yıllarda blockchain üzerinde çalışması muhtemel olduğu için kaçınılmaz olanı ertelemektedir.

Yusko:

Teknolojinin bizi daha sınırsız bir topluma götürdüğü bir dünyada, teknolojiyle savaşmak istemezsiniz. Bunu kabul eden ilk kişi olmak istiyorsun.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu