Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Tarih Tekrar Tekerrür Edecek Mi?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin (BTC) 7.000$ seviyesinde sıkıştı ve bazıları bunun 6.000$ ‘a yaklaşan bir geri dönüşün göstergesi olduğunu düşünüyor. Analistler, önde gelen kripto para biriminin önümüzdeki 30 gün içinde 8.000$ ve 9.000$ ‘a yükselebileceğini gösteren bazı paylaşımlar yaptı.

Son 3 yılda, her Ocak ayının ilk haftası Bitcoin fiyatı, analist SalsaTekila‘nın belirttiği gibi yükseliş gördü. BTC, 2017 yılında, yılın ilk 7 günü boyunca %21.9, 2018‘de %24.3 ve geçen yıl %11.8 oranında değer kazandı.

Bitcoin bu modele göre, 8.000$ ve 9.000$ ‘a yükseleceği anlamına gelebilir. Ocak ayı için bu olumlu hareketler basit bir tesadüf gibi görünse de, vergi indirimleri nedeniyle finansal piyasalarda yıl sonu satışlarının olduğu biliniyor. Kripto para borsası SFOX‘un araştırmasına göre, Bitcoin hareketinin genellikle tatillerde ve bunu takip eden günlerde olumlu geri dönüşler yapıyor.

Forex ve kripto fonu Three Arrows Capital‘ın CEO’su Su Zhu, kısa bir süre önce Twitter’da Bitcoin’in birikim ve para akışının net belirtileri olduğunu ve 2020’de fiyatının yükselişe geçeceğine inandığını belirtti.

Analist Cold Blooded Shiller‘e göre, Bitcoin’in Renko mum grafiğinin son 3 yıldaki fiyat hareketini gösteren analizini paylaştı. Analize göre, BTC’nin önceki 2 fiyat eylemine dikkat çekti. Fiyat göstergesi ve fiyatı arasında yükseliş eğilimi sonrasında sırasıyla %32 ve %40 arttı.

Yine aynı durum oluşuyor ve BTC’nin yakında %40‘a kadar yükselebileceğini ima ediyor. Eğer analiz gerçekleşirse, Bitcoin fiyatının 10.000$ olacağı anlamına geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu