Bitcoin Haberleri

Tayland telekom şirketi, bitcoin madenciliğine giriyor

Sponsorlu İçerik

Bangkok Post’a yazan bilgiye göre Jasmine International Public Company’yi elinde bulunduran telekomünikasyonun bir yan kuruluşu olan Tayland merkezli Jasmine Telecom Systems (JTS), bitcoin madencilik sektörüne katıldı.

JTS Başkanı Dusit Srisangaoran (Dusit Srisangaoran) yayına yaptığı yorumda, şirketin bir süredir ilk kripto para birimini madencilik işini incelediğini söyledi.

“Şimdi JTS’nin Çin’deki gelişmeleri göz önüne alındığında bitcoin madenciliğine yatırım yapmak için iyi bir zaman”, dedi.

Şirket ekipmanı kurmaya başladı ve Jastel’in kendi veri merkezi için 500 madencinin daha tedariki için bir sözleşme imzaladı. Gelecek yılın başlarında, diğer sitelere ek 5.000 cihaz dağıtmayı planlıyor.

Yayına göre, 2024’e kadar JTS, ASEAN ülkeleri arasında en büyük madenci olmayı ve filoyu 50.000 cihaza genişletmeyi planlıyor. Şirket, bu hedefe ulaşılması halinde “yılda 16.000’den fazla BTC” üretebileceğini itiraf etti.

Daha önce Nasdaq çay şirketi Urban Tea’da kripto para madenciliği yapmayı planladığını duyurmuştu.

2021’in başlarında, Çin’deki çevrimiçi piyango hizmetleri sağlayıcısı 500.com Limited, bitcoin madenciliği için 14.4 milyon dolara ekipman satın almak için bir anlaşma yaptı.

Mart ayında 500.com Limited, “BIT Mining Limited” ve hisse senedi ticker’ına “WBAI” den “BTCM” olarak bir isim değişikliği yaptığını açıkladı. Bir ay sonra, Hong Kong’a kayıtlı ASIC madencileri Üreticisi Bee Computing’i 100 milyon dolara satın aldığı biliniyordu.

Kripto bankası Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, madencilerin Çin’deki mining göçünü kripto para sektörü için “büyük bir artı” olarak nitelendirdi.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu