Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Teknik Göstergeye Göre:’Bitcoin Al’

Sponsorlu İçerik

Boğa eğilimi Bitcoin pazarlarına geri dönüyor. 2020 yılına girmemizle beraber BTC fiyatı %13 yükseldi ve daha büyük bir satın alma sinyali yeşil olarak yanıp sönüyor.

Bitcoin, 7.700$ ‘lık düşük seviyeden, bugün 8.250$ ‘a çıkarak etkileyici bir %7‘lik bir artış kaydetti. Biraz geri çekildi, ancak psikolojik sınır olan 8.000$ seviyesinin üzerindeki kalmayı başardı.

50 günlük hareketli ortalama gibi daha uzun vadeli sinyaller, Eylül ayından bu yana ilk kez yukarı doğru dönerek pozitif olmaya başladı. Haftalık grafikte 50 ve 200 haftalık hareketli ortalamalar hala güçlü yükseliş eğiliminde ve bu yüzden uzun vadeli fiyat olumlu yönde.

Popüler kripto para analisti Financial Survivalism, Mart 2019’dan bu yana ilk kez satın al sinyaline geçtiğini belirten başka bir uzun vadeli teknik gösterge gözlemledi.

“Ağustos 2018’den bu yana Lucid SAR Bitcoin’i %1.000’den fazla yeniyor ve Mart 2019’dan bu yana ilk satın alma sinyalini aldık.”

Bu gösterge, belirli bir varlığın gelecekteki kısa vadeli momentumunu belirleyen parabolik bir durma ve geri sinyalidir. Noktalar eğilimi takip eder ve yukarı doğru trend olduğunda fiyatın altına ve fiyat aşağı trendde olduğunda üzerine yerleştirilir.

Bitcoin için SAR, 6 aylık bir düşüş trendini takiben fiyatın altına geçti. Bunu son kez Mart 2019’da, fiyatların neredeyse %250 oranında arttığını gören destansı 2. çeyrek rallisinden hemen önce yaptı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu