Bitcoin HaberleriManşet

Tom Lee, Bitcoin’in Geleceği Konusunda İyimser

Sponsorlu İçerik

Fundstart araştırma başkanı Thomas Lee, Bitcoin‘in önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde artacağına inanıyor. 2020’in kripto para için bu yıldan daha iyi olması gerektiğini söyledi.

2019 yılının bitmesine sayılı günler kala, birçok kripto para uzmanı gelecek yıl için Bitcoin ve genel kripto para endüstrisi hakkında tahminlerde bulunuyor. Fundstart’tan Tom Lee, Bitcoin’in geleceği konusunda iyimser tavrını her zaman koruyor.

250.000 $

Tim Draper, Bitcoin’in 2022‘nin sonuna kadar 250.000$ ‘a ulaşacağını tahmin ediyor. Tom Lee, CNBC ile yaptığı röportajda Tim’in tahmini hakkında sorulduğunda, 2 yıl içinde olmasa da Bitcoin’in 250.000$ ‘a ulaşmasının mümkün olduğunu söyledi. Lee, önümüzdeki birkaç yılın Bitcoin için oldukça iyi olacağına ve kitlesel başarıya ulaşacağına inanıyor.

Bitcoin 7.000 $ civarında

Bitcoin fiyatı, Mayıs ayından bu yana 2 kez 7.000$ altına düştü. Önde gelen kripto para şu anda 7.100$ civarında işlem görüyor. Bitcoin topluluğu kripto paranın geleceği hakkında olumlu. Daha önce Tim Draper, Bitcoin’in halving olayından sadece 6 ay sonra 250.000$ ‘a ulaşacağını ve kitlesel olarak benimsenmesinin artacağını öngörüyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu