Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Tyler Winklevoss: Kripto Para Endüstrisi Gelişiyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası ve saklama firması Gemini Trust‘ın kurucu ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss, önümüzdeki 10 yılın kripto para endüstrisine ne getireceğine dair görüşlerini paylaştı.

Winklevoss, kripto paraların teknolojiden ve para birimlerinden daha fazla bir güce sahip olduğunu ve gelecekte günlük hayatımızda önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Tyler Winklevoss:

“Bugün, kripto paralar hala teknoloji ve bir çeşit para. E-posta ve diğer web uygulamalarının günlük kullanımı kadar çok önemli değil, ancak tezimiz bunun değişeceğidir. Yeterince yakından bakarsanız zaten değişiyor.”

Winklevoss, bireyleri güçlendiren kripto para birimlerinin merkezi olmayan doğasının 10 yıl içinde itici güç olacağını da sözlerine ekledi. 

Tyler Winklevoss:

“Kripto paralar, matbaanın, kişisel bilgisayarın ve erken İnternet’in icadı kadar kişisel özgürlüğünüze büyük katkı sağlayacak.” 

Winklevoss göre, Bitcoin başarısız değil. Çünkü, bu yeni buluşun göz ardı edilemeyecek kadar adil ve yer çekimi kadar kadar güçlü olduğunu düşünüyor. 

Son 10 yılda Bitcoin

Son 10 yıl, Bitcoin‘in sadece 10 yaşında olduğu düşünüldüğünde, piyasa getirileri açısından muazzam bir dönem yaşadı. Aslında, Bitcoin son 10 yılın (2009-2019) en iyi performans gösteren varlık konumunda.

2010 yılında Bitcoin’e 1$ yatırım yapanlar, bugün yaklaşık 90.000$ kazandı, bu da son 10 yıl içinde %8.900.000‘lik büyüme.

S&P endeksindeki 500 şirketten herhangi birine aynı dönemde 1$ yatırmış olsanız bile, bugün elde edeceğiniz en yüksek getiri 4.181$ civarında. Bu da Bitcoin’in neden iyi bir yatırım aracı olduğunu ve gelecekteki fiyat hareketlerine dair ipucu veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu