Bitcoin HaberleriManşet

Ünlü Analistten Heyecanlandıran Bitcoin Fiyat Tahmini!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in 2019 düzeltmesini bilen kripto para analisti, önde gelen kripto para biriminin 400.000 dolara çıkması için iyi bir konumda olduğunu belirtti.

Kripto para analisti Dave The Wave, Bitcoin‘in 2019’un geri dönüşünün başlangıcını doğru bir şekilde tahmin etti. Geçen yılın 11 Temmuzunda, BTC 11.600 $ iken, yıl sonunda 6.000 $’a ulaşmasına kadar devam edecek bir parabolik düşüş trendinin başında olduğunu söyledi. Tahmin, Bitcoin‘in Aralık ayında yıllık en düşük 6.425 $’a ulaşmasıyla doğru çıktı.

Dave şimdi uzun vadeli Bitcoin tahminini güncelliyor. Bitcoin’in fiyat geçmişine dayanan bir eğri çizerek BTC‘nin önümüzdeki on yıl içinde oynaklığının azalmasını bekliyor.

Bitcoin‘in 2022 sonunda 110.000 $’a yükseleceğini ve ardından 2025’te 30.000 $’a düşeceğini öngörüyor. Bundan sonra analist, Bitcoin‘in 2029’da 400.000 $ civarında sona erecek uzun vadeli yükselişine başlayacağına inanıyor.

Kısa vadede, ekonomist Alex Krüger, BTC‘nin 7.700 $’ a kadar yükseleceğini, ancak bundan sonra 6.400 $’a geri çekilmesini bekliyor.

Bununla birlikte Krüger, Bitcoin‘in geleneksel piyasalarla yakından ilişkili olduğu konusunda uyarıyor ve borsa başka bir düşüş yaşarsa analizinin iptal olacağını belirtti.

“Bitcoin’in fiyat hareketi, hisse senedi endekslerinin ne yaptığına bağlı. Bitcoin riskli bir varlık gibi işlem görmeye devam ediyor. BTC ve S&P 500 arasındaki korelasyonları tarihsel zirvelerin etrafında kalıyor.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu