Bitcoin HaberleriManşet

Ünlü TV sunucusu, Bitcoin konusundaki fikrini değiştirdi

Sponsorlu İçerik

Daha önce Bitcoin‘i yasa dışı para birimi olarak adlandıran CNBC’den Jim Cramer, ABD Fed’in birkaç ay içinde trilyonlarca dolar basma girişiminin ardından varlık konusundaki fikrini değiştirdi.

Eski hedge fonu yöneticisi ve şu anki CNBC TV sunucusu Jim Cramer, Bitcoin konusundaki fikrini değiştirdi. Anthony Pompliano’nun podcast’ine katılan Cramer, fikrini değiştirmesinin nedenlerini açıkladı.

Cramer, Bitcoin konusundaki fikrini değiştirdi

CNBC’nin Mad Money sunucusu daha önce Bitcoin ile biraz düzensiz bir ilişki içindeydi. 2017’de Bitcoin fiyatının sonunda 1 milyon doları bulacağını iddia etmesine rağmen, aynı zamanda varlığı eleştirdi ve bir yıl sonra onu yasadışı para birimi olarak adlandırdı.

Bununla birlikte, Cramer 2020’deki olaylar ve popüler Bitcoin savunucusu Anthony Pompliano’nun da biraz yardımıyla fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Pompliano, ilk olarak Twitter’da Cramer’ı Bitcoin almaya ikna ettiğini ima etti. Detaylar birkaç gün sonra Pompliano’nun ünlü TV sunucusu ile son podcast bölümünü yayınladığında belli oldu.

Pompliano’nun BTC’nin yararlarını özetlemesinin yanı sıra, Cramer, Bitcoin’in maksimum 21 milyon arzını, özellikle geleneksel finansal sistem ve fiat para birimleri üzerinde önemli bir avantaj olarak gördüğünü söyledi.

Bitcoin, nesil değişikliklerine öncü olacak

Cramer ve Pomp ayrıca topluluk içinde çok tartışılan bir başka konu olan farklı nesillerin yatırım seçeneklerini nasıl gördüklerine değindi. Bitcoin’in genç neslin altını olduğu anlatısı daha önce Zengin Baba, Yoksul Baba yazarı Robert Kiyosaki ve dev ABD çokuluslu bankası JPMorgan Chase & Co. tarafından gündeme getirilmişti.

Mad Money’nin sunucusu, “çocuklarım mirasımı aldıklarında, altın konusunda kendilerini rahat hissetmeyecekler ve kripto konusunda kendilerini rahat hissedecekler” dedi. Modası geçmiş altın depolama uygulamalarını, küresel dijitalleşmenin bu zamanlarında daktilo ile çalışmak olarak sınıflandırdı.

Cramer, Bitcoin’in birçok yönden altına benzediğini ve varlıkları korumak söz konusu olduğunda, 2’sinden birine ihtiyaç duyulması gerektiğini belirtti.

“Bir çarpışma rotasındayız, bu da sahip olduğum altın konusunda kendimi harika hissettiriyor. Ancak menüye kripto eklemenin son derece mantıklı olduğunu düşünüyorum.”

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu