Bitcoin Haberleri

Uzmanlar, Bitcoin’in Bu Yıl Artabileceğini Öngörüyor

Sponsorlu İçerik

Fundstart kurucu ortağı Thomas Lee, önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin‘in fiyatının bu yıl %100 artabileceğini tahmin etti.

Bitcoin fiyatı, 2019 yılına 3.750$ ‘dan başladı ve yıl sonunda 7.000$ ‘ın üzerine çıktığı için yaklaşık %92 değer kazandı. Fundstart tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre, Bitcoin, Facebook‘un kripto para projesini duyurması ve ABD Federal Rezerv Başkanı‘nın dijital para birimi hakkında kamuoyundan bahsetmesi nedeniyle yükseldi.

Bitcoin fiyatı, tüm dünyada sıkı düzenlemelere rağmen 2019’da arttı. Fundstart raporu, Bitcoin fiyatını %100 artıracak benzer bir yükseliş ivmesi göreceğini iddia ediyor. Raporda bu tahminin gerçekleşmesi için 3 olay vurgulanıyor.

  • 1. Bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Bitcoin halving.
  • 2. 2020 ABD Başkanlık seçimleri.
  • 3. Jeopolitik riskler.

Blockstream CEO’su, 100.000$ ‘ın çok uzak olmadığına inanıyor

Blockstream‘in CEO’su Adam Back, mevcut negatif faiz oranları, modern para teorisi ve enflasyon dünyasının “hiperbitcoinizasyon” yoluna daha yakın olduğunu söyledi. Ancak Bitcoin başına 100.000$ ‘ın çok uzak olmadığını da ekledi. Birkaç yıl önce kimsenin beklemediği yükselişi örnek gösterdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu