Bitcoin Haberleri

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları birikim aşamasında!

Sponsorlu İçerik

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları, son zamanlarda yaşanan piyasa oynaklığından etkilenmedi ve gelecek ay ki blok ödülünün yarıya indirilmesinden önce BTC biriktiriyorlar.

Kripto para analitik şirketi Glassnode tarafından yayınlanan bir rapora göre, zincirleme metrikler ve davranışlar, yatırımcıların gelecek ayda gerçekleşecek olan halving etkinliğinin Bitcoin için yükseliş sağlayacağına inandığını gösteriyor.

Raporda, Bitcoin yatırımcılarının pozisyonlarını arttırdığını ve uzun vadeli pozisyonlarını sıkılaştırdığı iddia ediliyor.

Mart ayındaki kripto paranın ani düşüşü de dahil olmak üzere, son zamanlarda yaşanan piyasa oynaklığına rağmen, en az iki yıldır hareketsiz kalan Bitcoin miktarı %10’nun üzerinde arttı.

Raporda:

”Şu anda dolaşımdaki tüm Bitcoin’lerin %42.83’ü en az iki yıldır taşınmadı. Bu, geçtiğimiz yıl %10.4 arttı ve Mart ayında tarihin en büyük piyasa çöküşlerinden birini görmesine rağmen, uzun vadeli yatırımcıların güveni Bitcoin’in fiyat düşüşünden büyük ölçüde etkilenmedi.”

Glassnode’un HODLer Net Pozisyon Net Değişimi, Mart’ın pazar çöküşü boyunca pozitif kaldı ve Nisan’ın ikinci yarısında yıllık en yüksek seviyeye ulaştı. Rapora göre, pozitif bir metrik uzun vadeli yatırımcıların piyasadaki dalgalanmalarla istikrarlı bir seyir izlediğini ve pozisyonlarını artırmak için düşük seviyelerden Bitcoin aldığını gösteriyor.

Glassnode HODLer Net Pozisyon Net Değişim

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu