Bitcoin HaberleriManşet

Willy Woo: Bitcoin boğa koşusu bir ay içinde başlayabilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin boğa koşusu ne zaman başlayacak? Ünlü kripto para analisti Willy Woo, Bitcoin için bir ay içinde bir sonraki üstel boğa piyasasını öngören yeni bir fiyat modeli sundu.

Tanınmış kripto para analistlerinden biri, tarihi verilere dayanan yeni bir boğa döngüsünün başlangıcını tahmin etmek için yeni bir model sundu. Willy Woo tarafından oluşturulan modele göre, Bitcoin bir sonraki üstel boğa piyasasının başlangıcından sadece bir ay uzakta olabilir. Woo, coronavirüsün kripto para piyasası ve geleneksel finansal piyasa üzerindeki etkilerini de açıkladı.

Woo’nun belirttiği gibi, Bitcoin Şubat ayının ortasında bir sonraki boğa koşusuna başlamak için iyi bir konuma sahipti. BTC’nin fiyatı o zaman 10.400 doların üzerine çıktı. Ancak, çoğu yatırımcının hatırlayacağı gibi, BTC, geleneksel finans piyasasına paralel olarak, coronavirüsü çevreleyen panik nedeniyle 3.600 dolara kadar düştü.

Woo, 132.000 Twitter takipçisine Bitcoin’in yeni modele göre yeni bir üstel boğa piyasasının eşiğinde olduğunu söyledi.

Bu üzerinde çalıştığım yeni bir model, üstel boğa çalışmalarının başlangıcını belirliyor.

1) Bitcoin, COVID-19’dan kaynaklı düşüşe kadar yükseliyordu.

2) Bu model, başka bir yükselişe yakın olduğumuzu gösteriyor. Belki bir ay kadar uzaklıkta.

Woo ayrıca, salgının neden olduğu boğa koşusundaki gecikmenin Bitcoin için hoş bir gelişme olabileceğini açıkladı. Woo’ya göre mevcut aşama birikim için kullanılıyor. Bitcoin yatırımlarını artırmasına ve yeni yatırımcıların erken girmesine izin veriyor. Woo’ya göre, bu uzun süreli temel bina süreci BTC için roket yakıtı görevi görebilir.

Bugün birikim aşaması için ağır bir argüman da analist Credible Crypto tarafından gözlemlendi. Analist aşağıdaki grafiği paylaştı. Bu, Mayıs başından bu yana en güçlü hacimlerin büyük bir mum olduğunda her zaman görüldüğünü gösteriyor. Başka bir deyişle, boğalar (alıcılar) güçlü bir düşüş eğilimi olduğunda daima satın alım yaptılar.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu