Bitcoin HaberleriManşet

Yatırımcılar Bitcoinlerini Borsalardan Çekiyor!

Sponsorlu İçerik

Kripto para analiz firması Glassnode‘e göre, kripto para yatırımcıları Bitcoinlerini hızlı bir şekilde borsalardan çekiyor ve özel cüzdanlara taşıyor. Borsalardaki Bitcoin miktarı, yaklaşık 8 ay içindeki en düşük seviyeye geriledi.

Glassnode araştırmacıları:

“Oynaklığa rağmen, Bitcoin sahipleri fonlarını borsalardan çekiyor gibi görünüyor. Çıkışlar 18 Mart’tan bu yana günlük olarak artıyor. BTC-döviz bakiyeleri 8 aydır en düşük seviyede.”

Borsalardan Bitcoin‘in toplu olarak taşınmasının nedenleri arasında;

  • Aracı olmadan kendi varlıklarının velayetini korumayı seçme
  • Uzun vadede beklemeye karar verme ve ticareti durdurma
  • Piyasanın gerilemesi sırasında kripto para borsalarının likiditesi konusunda endişeli olmaları gibi nedenler yer alıyor.

Bu hareket, yeni Bitcoin adreslerinin yaratılmasındaki artışla da çakışıyor.

Glassnode’deki araştırma ekibi, yeni adreslerin üç günlük hareketli ortalamasının Çarşamba ve Perşembe günleri arasında 24 saatlik bir dönemde % 11.7 arttığını söyledi.

Kripto para analisti Scott Melker, küresel piyasaların dibe vurduğunu ölçmek için efsanevi yatırımcı ve kripto para eleştirmeni Warren Buffett‘i izlediğini söyledi.

Scott Melker:

“Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu Mark Yusko ile yaptığım görüşmede, pazarın geleceğini tartıştık. İkimiz de en güvenilir sinyalin Warren Buffet’in 125 Milyar $’ını (kabaca) dağıtırken olacağını kabul ettik. Henüz olmadı.”

Bitcoin boğaları şimdi 6.000 $ psikolojik seviyesini korumak için savaşıyor. CoinMarketCap’e göre BTC, son 24 saatte % 6.76 oranında düşerek 6.247 $’dan işlem görüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu