Bitcoin HaberleriManşet

Yemek dağıtım servisi Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak ekledi

Sponsorlu İçerik

Just Eat yemek dağıtım servisinin Fransız kullanıcıları, artık evlerine teslim edilen yiyeceklerin hesabını Bitcoin kullanarak ödeyebilecekler.

Just Eat’in Şubat ayında Takeaway.com tarafından devralınmasının ardından yeniden tasarlanan web sitesi, müşterilerin 15.000’den fazla restorandan sipariş vermesine olanak tanıyor. Bu satın almanın sonucunda, Just Eat Hollandalı şirket Just Eat Takeaway N.V.’nin bir yan kuruluşu oldu. Fransa’da ise “Just Eat France” adı altında ticaret yapmaya başladı.

Bu web sitesinin satın alınmasıyla birlikte, ödeme yöntemleri de genişletildi. Ödeme yöntemleri, restoranlar tarafından sunulan diğer ödeme yöntemlerine (kredi kartı, PayPal, nakit veya restoran kuponları) ek olarak Apple Pay, Google Pay (Just Eat uygulaması aracılığıyla) ve Bitcoin’i içerecek şekilde genişletildi. Bitcoin ile ödeme seçeneği, kripto para ödeme işlemcisi Bitpay’in yardımıyla etkinleştirildi.

Just Eat France’a göre, Bitcoin ödemeleri şu şekilde işliyor:

  • Siparişinizi tamamladığınızda “Bitcoin” seçeneğini seçin.
  • Ardından “Sipariş Ver” e tıklayın.
  • Bitcoin ödeme sağlayıcımız Bitpay’e yönlendirileceksiniz.
  • Bitcoin cüzdanınız açılacak ve bir ödeme talebi oluşturulacak.
  • Ardından ödeme tamamlanacaktır. (Bitcoin’in güncel döviz kuru için Bitpay’e bakın!)
Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu