Bitcoin HaberleriManşet

Yeni Bitcoin tahmini: Önce düşüş, sonra yükseliş!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in büyük 2019 geri çekilmesinin başlangıcını doğru bir şekilde tahmin eden bir analist, BTC‘nin yeni bir boğa koşusunu başlatmadan önce ciddi bir düzeltme yapacağını açıkladı.

Kripto para analisti Dave the Wave, Twitter’daki takipçilerini uyardı ve önde gelen kripto para biriminin 2018’in başından beri piyasayı aşağı çeken bir direnç seviyesine ulaşmak üzere olduğuna inandığını söyledi.

Senaryo beklendiği gibi oynarsa, Bitcoin 6.000 doların biraz üzerine kadar düşecek ve güçlü bir satış baskısı altında kalmadan önce kısa vadede toplanacak.

Analistin aylık BTC grafiğine dayanarak, 2021’den önce bir süre sonra önemli bir düzeltme ile uzun vadeli inen bir üçgende işlem görüyor.

Ancak Dave, Bitcoin‘in iyileşmesini ve sonunda bir sonraki boğa piyasasını başlatmasını bekliyor. Teknik analist, Bitcoin‘in tarihsel döngülerini ve sonraki her bir boğa koşusu için azalan getirilerini hesaplayarak 100.000 dolarlık bir tahmin ortaya çıkarıyor. Kripto para biriminin 2023 yılına kadar hedefi ulaşmasını bekliyor.

Neredeyse bir yıl önce Dave, Bitcoin’in 2019 geri çekilmesinin başlangıcını doğru bir şekilde tahmin etti. Bitcoin‘in 2019 sona ermeden yaklaşık 6.000 dolara düşeceğini söyledi. Analistin tahmini, BTC‘nin Aralık ayında 2019’un en düşük 6.425 dolar seviyesini kaydetmesi nedeniyle dikkat çekti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu