Blockchain HaberleriManşet

Altı Blockchain şirketi Dünya Ekonomik Forumu listesinde!

Sponsorlu İçerik

Chainlink ve MakerDAO dahil Blockchain alanından altı şirket 2020 için Dünya Ekonomik Forumu‘nun (WEF) teknoloji öncüleri listesine eklendi. Seçilen şirketler iki yıl boyunca Dünya Ekonomik Forumu girişimlerinin bir parçası olacaklar.

Dünya Ekonomik Forumu, inovasyon ve yeni teknolojilerin öncüsü olan 100 yeni şirket listesini açıkladı. Liste, dünyanın dört bir yanındaki şirketlerden ve her çalışmanın geniş olduğu alanlardan oluşmakta; yapay zekadan kuantum hesaplama sistemlerine ve tıbbi teşhisler…

MakerDAO, Chainlink ve Bitcoin Lightning Lab, öne çıkan 3 şirket. Chainlink özellikle yıl boyunca şirketin Oracle hizmetlerini kullanan alanları çeşitlendirmesini ve benimsenmesini genişletmeyi sağlayacak çok sayıda ortaklık kurmayı başardı. Seçilmiş diğer Blockchain şirketleri, Elliptic, Ripio ve Veridum Labs.

Dünya Ekonomik Forumu‘na göre, seçilen şirketler iki yıl boyunca kurumun girişimlerinin bir parçası olacak. Başka bir deyişle, Ekonomik Forumuna seçilen şirketlerin en son bakış açılarını kendi çalışma alanlarıyla ilgili küresel tartışmalara getirebilecekleri faaliyet ve etkinlikler hazırlayacak. Ayrıca, seçilmiş şirketler WEF‘in iki ayrı inisiyatifinin parçası olabilirler:

”Teknoloji Öncüleri, dünyanın en umut verici girişimlerinin ve teknolojik ve iş modeli inovasyonunun ön saflarında yer alan ölçeklendirmelerin sadece davetli bir grubu olan Forum’un Küresel Yenilikçiler topluluğunun ayrılmaz bir parçası. Teknoloji Öncüleri aynı zamanda Forumun, endüstri liderlerinin ve karar vericilerin endüstriler, ekonomiler ve küresel meseleler arasındaki dönüşümlerde gezinmesine yardımcı olan Stratejik İstihbarat ekosisteminin bir parçası.”

Dünya Ekonomik Forumu tarafından oluşturulan bu liste 2000 yılından bu yana dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden bazılarını seçmiştir. Mozilla, Spotify, Twitter ve Google Teknoloji Öncüleri listesine girdi. Ayrıca, 2015 yılında ödeme çözümleri şirketi Ripple seçilen şirketlerden biriydi.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu