Blockchain HaberleriManşet

Binance, Yeni Bir Blockchain İnşa Ediyor

Sponsorlu İçerik

Önde gelen kripto para borsası Binance, akıllı sözleşmeleri destekleyen özel bir Blockchain başlatacak.

Bugün yaptığı açıklamada borsa, Binance Smart Chain olarak adlandırılan yeni Blockchain‘in geliştirildiğini duyurdu.

Borsa, yeni Blockchain‘in kullanıcılarına ve geliştiricilerine güvenlik ve emniyet sağlayacağını belirtti. EVM uyumlu ve mevcut tüm Ethereum tabanlı uygulamaları destekleyecek ve yüksek performanslı dApp’lerin zincirler arası iletişime ve ölçeklendirilmesine izin verecek.

Binance, “bu yenilikçi çözüm, Ethereum Sanal Makinesinin (EVM) birlikte çalışabilirliğini ve programlanabilirliğini Binance Chain’e getiriyor” açıklamasını yaptı.

Merkezi olmayan kripto para borsası olan Binance DEX, daha yüksek likidite sağlayan Binance Chain ve Binance Smart Chain olmak üzere iki Blockchain üzerinde çalışacak ve Binance Coin (BNB) hem akıllı sözleşme yürütme hem de staking için hizmet edecek.

Ayrıca, bu çift zincirli mimari, kullanıcıların bir taraftaki hızlı ticaretten (Binance Chain) faydalanmaları ve diğer taraftaki akıllı sözleşmelerle (Binance Smart Chain) merkezi olmayan uygulamalarını oluşturmaları için ideal olacak. BNB sahipleri, Binance Smart Chain‘in geliştirilmesini destekleyebilir ve ödüller kazanabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu