Blockchain HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Blockchain Arzında İsviçre Fark Yarattı

Sponsorlu İçerik

Blockchain teknolojisi dünya çapında fark yaratmaya devam ediyor.

Andriotto Financial Services’in basın açıklamasına göre, İsviçre kısa bir süre önce OverFuture SA şirketini doğrudan Blockchain ile depolanan tokenize edilmiş halka arz kullanarak onayladı.

Böylelikle, İsviçreli şirketler artık sıradan A sınıfı hisselerini Blockchain ile halka açık bir şekilde saklayabilecek. Böylece halka arz başlatma ve ikincil piyasa işlemlerini herhangi bir üçüncü tarafın katılımı olmadan kontrol edebilme olanağı sağlayacak.

Bu, bir şirketin fon kaynağına erişmelerine yardımcı olmak için Blockchain’i ilk kez kullanması, İsviçre şirketleri için büyük bir devrimi temsil etmektedir. Son basın bülteni, şu anda Blockchain de bulunan diğer menkul kıymet biçimleri arasındaki temel farkın OverFuture’un ana sözleşmesinin doğrudan hisselerin (tokenların) dijital doğasını belirtmesi ve hissedarların Blockchain kullanılarak saklanacağı bir teknolojinin olacağıdır.

Sonunda, Blockchain teknolojisinin bu yeni kullanımı ile İsviçreli şirketlerin pazar işlemlerini daha fazla kontrol altında tutabilmelerini sağlayacaktır. Blockchain teknolojisinin kullanımı, akıllı sözleşmelerin kullanılmasıyla takas ve yerleşim işlevlerini tamamen merkezi olmayan bir hale getirerek işlemleri her zamankinden daha güvenli hale getirecektir.

Yapılan açıklamaya göre OverFuture, IPO’su için Ethereum’u kullanacak ve akıllı sözleşmeler ile birlikte İsviçre’de bulunan Avrupa Dijital Varlıklar Borsası tarafından saklanacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu