Blockchain HaberleriManşet

Blockchain Resmen Mecliste!

Sponsorlu İçerik

En Kripto Haber‘in daha önce piyasada en olmuş güçlü isimler ile yaptığı röportajlarda Blockchain teknolojisi ele alınmış ve bu konuda bir atılım olup olmadığı sorulmuştu.

Dünyada hatırı sayılır bir teknoloji konumuna gelen ve bir çok firmanın ilgisini çeken bu teknolojiye ülke olarak bakış açımız nedir, neresindeyiz, ve acaba bu sefer bir teknolojiyi yakaladık mı sorularının cevap aradığı bu günlerde ülkemiz adına hareketli saatler yaşanıyor. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, meclise sunduğu önerge ile Blockchain’i meclis gündemine taşıdı. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıklamaları ile Gelişim Hedefleri arasında gösterilen Dijital Teknolojiye dair bir adım daha atılmış oldu.

Budak yaptığı açıklamada Blockchan’in dünyayı şekillendiren bir teknoloji olduğunu, bir çok ülkenin bu girişime karşılık ülkemizde de güçlü adımların atılması gerektiğini savundu.

Özellikle Çin ve ABD‘nin bu alanda yaptığı çalışmalar, sizlere daha önce aktardığımız blockchain haberlerinde gözle görülür boyutta ilerliyordu. Hatta öyle ki Çin’in zirvede tek kaldığı ve bu teknoloji alanında en fazla fayda sağlayan ülke konumunda bulunuyordu.

Çetin Osman Budak tarafından atılan bu adım sonrası meclisin nasıl bir tavır takınacağı ve bu adımın nasıl sonuçlanacağı merak ile bekleniyor.

Gelişmeler ile ilgili sitemizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu