Blockchain HaberleriSon Dakika

Blockchain Şirketi Finansman Turunda 2 Milyon$ Topladı

Sponsorlu İçerik

Belçika merkezli kurumsal Blockchain şirketi SettleMint, faaliyetlerini küresel olarak genişletmek için finansman turunda 1.9 Milyon Avro (2.04 Milyon$) topladı. Bu fonla beraber SettleMint, toplam finansmanını 5.5 Milyon Avro‘ya (6.06 Milyon$) çıkardı. Firma Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya-Pasifik bölgelerindeki çözümlerini genişletmeyi planlıyor.

Belçika merkezli startup, kullanım durumu geliştirme ve dağıtımı için ölçeklenebilir düşük kod ve altyapı agnostik kurumsal Blockchain platformu sağladığını iddia ediyor. Şirket yaptığı açıklamada, önemli deneylerden sonra, hem özel hem de kamu sektörlerinde Blockchain ve dağıtılmış defter teknolojisi için şu anda güçlü bir momentum olduğunu yazdı. Girişim, tam ölçekli benimsemeyi görmeyi ve teknolojiyi yeni doğmakta olandan BT altyapısının yaygın bir bölümüne taşımayı bekliyor.

KPN Ventures ve ABD merkezli yatırımcı Medici Ventures, 6.04 Milyon$ ‘lık fonlama turuna katıldı. Açıklamaya göre, SettleMint şu ana kadar 5.5 Milyon Avro fon yarattı. Girişim, SettleMint’in tüm dünyadaki Blockchain çözümünün uluslararası genişlemesini ve ticarileşmesini hızlandırmak için fonları kullanacak. SettleMint, kurumsal düzeyde Blockchain kullanım örneği geliştirme ve konuşlandırmanın temel zorluklarını çözmeyi amaçlıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu