Blockchain HaberleriSon Dakika

Blockchain Üzerinden İlk Halka Arz Gerçekleştirildi

Sponsorlu İçerik

Berlin merkezli yatırım ve fon yaratma platformu olan Neufund (NEU), e-mobilite başlangıcı Greyp Bikes için dünyanın ilk tam uyumlu, Blockchain tabanlı halka arzını (IPO) başarıyla tamamladı. Neufund’un basın açıklamasına göre, teklif 34 ülkeden 1017 yatırımcı çekti ve toplam 1.4 Milyon Euro (1.5 Milyon Dolar) topladı. Halka arz, Lihtenştayn yasalarına göre gerçekleştirildi.

Neufund CEO’su ve kurucu ortağı Zoe Adamovicz:

Neufund için heyecan verici bir gün ve güvenlik tokenleri endüstrisi için büyük bir adım attık. Özel şirketlerin Blockchain halka arz alanlarını etkin bir şekilde kullanabildiklerini ve aynı zamanda perakende yatırımcıların giriş engelini azalttıklarını kanıtladık.’’

Greyp, Mate Rimac tarafından kurulan ve Rimac Automobili‘de küçük bir bölüm olarak başlayan yüksek teknoloji ürünü bir şirketidir. Blockchain halka arzından önce Greyp, Porsche, Camel Group ve ana ortağı Deutsche Telekom gibi yatırımcılar tarafından desteklendi. Neufund ayrıca, NEU token sahiplerine sermayenin % 3’ünü ve öz kaynakların % 2’sini dağıtacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu