Blockchain Haberleri

Chainalysis, Şüpheli İşlem İzleme Kapsamını Genişletecek

Sponsorlu İçerik

Blockchain analiz şirketi Chainalysis, daha basit entegrasyonlar, yeni küresel pazarlardaki dağıtım ortakları aracılığıyla kripto para işlem izlemeyi genişletmek ve kilit altyapı sağlayıcılarıyla çalışmak için ortaklık programının başlatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, girişime uyum yazılım geliştiricileri, kripto para cüzdan sağlayıcıları, kripto para soruşturma şirketleri, eğitim uzmanları ve bankacılık endüstrisi temsilcileri katılacak. Program, Chainalysis‘in finansal kurumlar, hükümetler ve kripto para şirketleri arasında güven oluşturarak kripto paraların güvenli bir şekilde benimsenmesini teşvik etme misyonunu geliştirmesini sağlayacak.

Ortaklık sayesinde Chainalysis, geliştirilen çözümlerin entegrasyonunu basitleştirmeyi ve yeni pazarlara girmeyi planlıyor.

Chainalysis Baş Gelir Sorumlusu Jason Bonds:

“Chainalysis hem özel sektörde hem de kamu sektöründe Blockchain’e güven oluşturmaya kendini adadı. Yeni ortaklık programımız, kripto para ekosisteminin Blockchain etkinliğini tam olarak anlamak için ihtiyaç duyduğu araştırma ve uyum teknolojisine sağladığımız yetki alanlarındaki kapsamlı erişimimizi artıracak.”

Carahsoft’taki Chainalysis Ekib Müdürü ve Chainalysis’in Master Government Aggregator görevini yürüten Lacey Wean:

“Kolluk kuvvetleri son kullanıcılarımız, cezai ve ulusal güvenlik sonuçları olan durumlarda yardımcı olmak için giderek daha fazla kripto para araştırma teknolojisi arıyor. Chainalysis, Blockchain analizinde pazar lideri ve araştırma araçlarına daha fazla erişim sağlamak için ortaklarımızla çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Chainalysis, özellikle Asya-Pasifik’te (APAC) AML uyum hizmetleri için artan talebe yanıt veriyor.

Singapur’da lider bir siber güvenlik ve ağ performansı çözümleri sağlayıcısı olan M.Tech’in Finans Direktörü Rayson Lim:

“APAC pazarında, kripto para araştırma yazılımı için kolluk kuvvetlerinden gelen talebin arttığını görüyoruz. Chainalysis gibi üst düzey bir şirketle ortaklığımız bu talebi karşılamaya yardımcı olacak.”

Chainalysis, önümüzdeki haftalarda teknik ve hizmet odaklı iş ortakları hakkında daha ayrıntılı bilgi açıklayacağını belirtti.

Chainalysis Hakkında 

40’tan fazla ülkedeki devlet kurumlarına, borsalara ve finansal kurumlara veri ve analiz sağlayan bir Blockchain analiz şirketi. Araştırma ve uyumluluk araçları, eğitim ve destekle, müşterilerin kripto para birimleriyle güvenle etkileşimde bulunabilmeleri için şeffaflık yaratıyor. ChainalysisAccel, Benchmark ve girişim sermayesinde diğer önde gelen isimlerle destekleniyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu