Blockchain HaberleriManşet

Changpeng Zhao; Blockchain Gelecekte Çok Büyük Olacak!

Sponsorlu İçerik

Geçtiğimiz birkaç ay, Malta merkezli kripto para birimi borsası olan Binance için hızlı ve etkin geçti. Binance, birkaç yeni ilavenin piyasaya sürülmesinden birkaç yeni ülkeye genişlemeye kadar, diğer kripto para birimi borsaları için bir standart oluşturuyor.

Binance geçtiğimiz günlerde Mumbai merkezli kripto para borsası WazirX‘i satın alma anlaşması yaparak Hindistan pazarına girdi. CZ, platformun Avustralya‘yı keşfetmek istediğini de ortaya koydu. CZ, görüşme sırasında platformun Türkiye‘ye giriş yapmasının yanı sıra ülkeyi seçmenin sebeplerini de açıkladı. CZ’ya göre Binance, dünya genelinde kripto para birimine erişim sağlayan basit bir stratejiye sahip.

Türkiye, sıklıkla en çok kripto para kullanan ülke olarak öne çıkıyor. Ayrıca bir rapor da, 5 Türk’ten 1’inin kripto para birimine sahip olduğunu veya kullandığını vurguluyor. Binance’in Türkiye pazarına girişi bu kullanıcılar için çok faydalı olacak. CZ liderliğindeki borsa, Türk Lirası‘na Bitcoin, XRP ve Etherereum‘a karşı destek bile ekledi.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao:

“Türkiye ise oldukça aktif pazar olan yerlerden biri.”

CZ ayrıca borsa varlığını tespit etmeyi ve dünyadaki herkes için kripto paralara erişim sağlamayı amaçladığını da vurguladı.

Birkaç yıl önce Bitcoin’in fiyatı sadece 200 Dolar‘dı. Şimdi 7.500 Dolar’dan işlem görüyor. Teknolojik açıdan bakıldığında, Bitcoin‘in üzerinde çalıştığı temel teknoloji yaygın olarak kabul görüyor ve bundan birkaç yıl sonra daha fazla ülke benimseyecektir.

“5 yıl, 10 yıl, 50 yıl, yüz yıl sonra. Blockchain çok büyük olacak. Üretim her yerde olacak. Bu nedenle, piyasa hakkında ya da piyasaya uzun vadeli bakış açısından endişelenmiyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu