Blockchain HaberleriManşetSon Dakika

Chris Powers:’Emlak Sektörü Blockchain İle Değişecek’

Sponsorlu İçerik

Gayrimenkul, özellikle enflasyon sırasında (durgunluğa yol açana kadar) dünyanın en iyi performans gösteren varlıklarından biri. Fort Capital CEO‘su Chris Powers, bu 10 yılın teknolojik alanda değişim göreceğini ve Blockchain kullanılarak gerçek varlıkların tokenleştirilmesini veya menkul kıymet haline gelmesini öngörüyor.

Sadece mülk alım ve satımında değil, aynı zamanda kira sözleşmeleri, bakım talepleri ve mülkle ilgili diğer kayıtlarında Blockchain ile yürütüleceğini belirtti. Ayrıca, teknolojik değişimin emlak sektörüne daha fazla kamu yatırımı imkânı sağlayacağını da kaydetti. Blockchain’in güvenliği ve değişmezliği, tapu sigortası ihtiyacını azaltacaktır.

Bu, Ethereum, EOS ve Tron gibi akıllı sözleşme platformları birçok fırsat sunuyor. Bununla birlikte, benzer işlevler sunan Hyperlegder ve R3 Corda gibi özel kurumlar ve DLT platformları da var.

Çin hükümeti bağımsız Blockchain altyapıları üzerinde çalışıyor. AlibabaWalmart ve Maersk gibi büyük özel şirketler veri yönetim sistemlerini geliştirmek için kendi Blockchain tabanlı modellerinin patentini aldı.

Blockchain ve tokenleştirilmiş varlıkların artan canlılığı, kripto para pazarı için iyimser. Emlak piyasasının toplam piyasa değeri, 8.5 Trilyon$ ‘dan fazla.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu