Blockchain HaberleriManşet

Çin, Blockchain tabanlı ihale sistemini başlattı

Sponsorlu İçerik

Çin, ülkedeki ilk Blockchain tabanlı ihale sistemini başlattı.

Kunyilian olarak adlandırılan platform, Çin’in Yunnan eyaletindeki Kunming şehrinde başlatıldı. Platform, kamu ve özel şirketlerin hükümet projelerine teklif vermelerini sağlıyor. Ve hükümet tarafından tahsis edilen kaynakları güvence altına almalarına olanak tanıyor. Bu kaynaklar sermaye, teknoloji ve altyapıyı içeriyor.

Kunyilian, test aşamasından bu yana yaklaşık 60.000 Blockchain sertifikası kaydetti. Platform, 30.000’den fazla kuruluşun hükümet kaynakları için teklif vermesine izin veriyor.

Kunyilian, Çinli teknoloji şirketi Tencent tarafından geliştirildi. Platformun teklif verme sürecine dahil olan kuruluşların güvenilirliğini doğrularken veri paylaşımını kolaylaştırması ve güvenliği artırması bekleniyor.

2019 yılında Tencent, medya depolama yazılımı, donanım ve Blockchain teknolojisi için 700’den fazla patent başvurusunda bulundu. Şirketin başvuruları, geçtiğimiz yıl Çin’de yapılan tahmini 5.800 Blockchain patentinin %12’sini temsil ediyor.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu