Blockchain Haberleri

Çin Üniversitesi, Blockchain Mühendislik Programı Başlatıyor

Sponsorlu İçerik

Chengdu Üniversitesi‘nin Blockchain programı, sosyal ekonomi ve bilişim alanındaki sürekli değişen gelişmeleri yakalamayı amaçlıyor.

Çin’in Chengdu Bilgi Teknolojisi Üniversitesi (CUIT), ülkenin ilk lisanslı Blockchain mühendisliği ana dalını açmak için Eğitim Bakanlığı‘ndan onay aldı. Bazı yerel raporlara göre, kayıt ve kabuller bu yıl başlayacak. Program, öğrencilerin sosyal ekonomi ve bilişim alanındaki sürekli değişen gelişmelerden haberdar olmalarını amaçlıyor. Program, Blockchain ile ilgilenen öğrencilere resmi eğitim sağlayacak ve bu da Blockchain endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Dersler, öğrencilere Blockchain sistem tasarımı, proje yönetimi ve uygulama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Rapora göre, program Blockchain meraklılarının Bilgisayar Bilimi ve teknolojisi, Blockchain teknolojisinin temel teorisi ve Blockchain proje geliştirme yöntemleri konusunda uzmanlık kazanmasını sağlayacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu