Blockchain Haberleri

Credits ve Alibaba Cloud’dan, Blockchain tabanlı operasyon

Sponsorlu İçerik

Credits açık kaynaklı ademi merkezileşmiş Blockchain çözümleri sağlayıcısı ve Alibaba Cloud, Çin lojistik pazarında ortak operasyon başlattığını açıkladı.

Credits platformu ve Alibaba Cloud tarafından ortaklaşa başlatılan çözüm, Blockchain teknolojilerini kullanarak lojistik pazardaki çoklu sorunları çözmeyi hedefliyor. Yaklaşım 3PL‘yi içeren çeşitli iş modelleri aracılığıyla uygulanacaktır.

3PL yaklaşımı altında kullanılan işletme modeli, konteynırları, veri tabanı üzerinden hareketlerini ve durumlarını izlemek için içine kurulacak düşük maliyetli ve çok yönlü frekans sensörlerinin kullanımını içeriyor.

Credits CEO’su Igor Chugunov:

Çin, çevrimiçi satın alınan malların gelişen bir pazarı ve ülke bu pazarı aktif olarak kullanıyor. 2 milyardan fazla nüfusa sahip olan ülkede lojistik gibi büyük bir sektörü geliştirmek için alınması gereken çok sayıda çözüm geliştirdik.’’

Müşterilerden gelen kişiselleştirme talebinin artması ve lojistik zincirdeki taraflar arasında güven eksikliği olduğu göz önüne alındığında, Credits platformunun Blockchain kullanımıyla sektöre çeşitli ek avantajlar sunabilir. Alibaba Cloud ve Credits Blockchain platformlarına dayanan Akıllı Ödeme Hizmeti’nin kullanılması, şu anda Çin pazarındaki şirketler tarafından uygulanmakta olan bir çözümdür. Credits Blockchain’i, taraflar arasında teslimat sürecine ve DHL gibi lojistik sağlayıcılara güvenli işlemler sağlar.  

Lenovo New Vision CEO’su Yuli Bai:

“Aslında, şu an lojistikte çok fazla sorun var. Blockchain çözümü küresel teknoloji gelişiminin bir parçasıdır. Müşterilerin kendilerine yardım etmeleri için harika bir fırsat olan akıllı sözleşmeler ve Clouds aracılığıyla çeşitli işlemler kolayca yeniden yapılandırılabilir. Hem müşteriler hem de şirketler gerçekten pek çok avantaj elde ediyorlar.’’

Credits platformunun sağladığı güvenli akıllı sözleşmeler ve değişmez Blockchain veri tabanlarının kullanımı, Çin lojistik pazarında birçok sorununa teknolojik olarak gelişmiş ve güvenilir bir çözümdür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu