Blockchain Haberleri

En Büyük Oyun Geliştiricileri, Forte İle Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

Oyunlar için Blockchain platformunun kurucusu Forte, bugün Hi-Rez Studios, Netmarble, Magmic, nWay ve DECA Games ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Her şirket, Forte’nin açık ve kullanımı kolay Blockchain platformunu oyunlarından birine entegre ederek hem geliştiriciler hem de oyuncu toplulukları için yeni ekonomik ve yaratıcı fırsatlar sunacak.

Forte’nin Kurucu Ortağı ve CEO’su Josh Williams:

“Oyun endüstrisinden bu kadar farklı tanınmış lider grubuyla ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlgi çekici, oyuncu ilk deneyimleri oluşturma konusundaki derin bilgileri, yarının yenilikçi oyun tasarımlarını ve iş modellerini bilgilendirmek ve Blockchain teknolojisinin faydalarını ana akıma getirmek için gerekli. Birlikte, bugün oyun endüstrisinde bulunan sorunların çoğunu ele alan daha açık, adil ve sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmak için çalışacağız.”

Blockchain ve Oyun Endüstrisi

Forte’nin Blockchain platformu hem mevcut hem de gelecekteki oyunlardan yararlanıyor. Geleneksel oyun tasarımlarında daha önce mümkün olmayan gelir akışlarının kilidini açarken, Blockchain yerel deneyimleri için ekonomik ve yaratıcı bir temel oluşturacak kadar çok yönlü. Buna ek olarak, oyunlara harcanan zaman ve çabayı gerçek dünyaya uygunluğu ile oyunculara yeni faydalar sağlıyor.

Forte’nin Blockchain platformu, herhangi bir oyun platformunda ücretsiz, açık ve çalışmak üzere tasarlandı. Oyuncuların sırasıyla sahip oldukları ve zincirler arası işlemlere olanak tanıyan oyun içi varlıkların oluşturulmasını kolaylaştırmak için Ethereum ve Interledger gibi açık kaynaklı protokollerden yararlanıyor. Platform olgunlaştıkça, herhangi bir şirketten ziyade oyun topluluğunun sahip olduğu ve kontrol ettiği bir şirkete kademeli olarak dağıtılmayı amaçlıyor.

100 Milyon $’lık geliştirici fonu sayesinde Forte, Blockchain teknolojisini mevcut oyunlara ve projelere entegre etmek için nitelikli oyun geliştiricilerine hibe sağlıyor. Forte, özkaynak, gelir paylaşımı veya geliştiricilerin diğer geri kazanım biçimlerini istemiyor veya talep etmiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu