Blockchain HaberleriManşet

HashCash Consultants’den, Hindi Kripto endüstrisine yatırım

Sponsorlu İçerik

Global Blockchain şirketi HashCash Consultants, Hindistan‘daki kripto para yasağının kaldırılmasıyla endüstriye bu yıl 10 Milyon $ yatırım yapmayı planlıyor.

HashCash, küresel bir yazılım şirketi ve Blockchain ürünleri ile işletmelerin varlıklarını taşımalarını ve ödemeleri gerçek zamanlı olarak yapmalarını sağlıyor. Ayrıca, ABD merkezli kripto para borsası PayBito‘nun ana şirketi. Şirket, tüm dünyada yerel kripto para ve Blockchain işletmelerine yatırım yapmasıyla da tanınıyor.

HashCash Consultants CEO’su Raj Chowdhury:

“Hiç olmadığı kadar geç olduğunu söyleyebilirim. Bu, Yüksek Mahkeme tarafından Hindistan’ı küresel kripto haritasına geri koyan tarihi bir karar. Kripto para faaliyetlerinin geri gelmesi, küresel oyuncular için yeni işbirlikleri ve girişimler için tüm coğrafyanın önünü açtı. Kripto endüstrisi ve genel olarak Hindistan ekonomisi için beklentileri yerine getirecektir.”

Blockchain Şirketi, Afrika, BAE ve Hindistan’a Açılmayı Planlıyor

Basın açıklamasına göre, şirket şu anda Afrika, BAE ve Hindistan‘da ağı genişletmeye odaklanıyor. Şirketin CEO’su, kripto piyasasının yükseliş eğilimleri göstermesiyle bu kararın daha iyi bir zamanda gelemeyeceğini söyledi.

Raj Chowdhury:

”HashCash, operasyonları genişleterek, teknoloji ve altyapı sunarak ve bölgedeki girişimleri destekleyerek Hindistan ekonomisini güçlendirmeyi dört gözle bekliyor”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu