Blockchain HaberleriManşet

IOHK, Hyperledger Konsorsiyumu’na katıldı

Sponsorlu İçerik

IOHK, Cardano‘nun adaptasyonunu ve birlikte çalışabilirliğini güçlendirmek için Hyperledger Konsorsiyumu‘na katıldı. Katılım, IOHK’un küresel ölçekte benimsenmesi ve geleneksel ticaret sistemlerinin yerini alması için endüstri liderleriyle çalışmasını sağlayacak.

Cardano Blockchain araştırma ve geliştirme şirketi IOHK, dün Hyperledger Konsorsiyumu‘na katıldığını duyurdu. Hyperledger, kurumsal düzeyde Blockchain uygulamaları için bir dizi çerçeve, araç ve geliştirmeye odaklanmış açık kaynaklı bir topluluk. Proje, finans, bankacılık, teknoloji ve diğer alanlardaki sektör liderleri de dahil olmak üzere 250’den fazla üyesi var.

IOHK, büyüyen Blockchain projeleri grubuna katkıda bulunmak için Hyperledger‘a katılırken, birlikte çalışabilir IOHK çerçevesinin bileşenlerinin kurumsal görünürlüğünü ve paylaşımını sağlamak için Hyperledger’den yararlanacak. Böylece, IOHK’un Blockchain topluluğundaki diğer şirketlerle işbirliği yapmasına ve diğer projelerle birlikte çalışabilirliğini daha da genişletmesini sağlayacak. Nihayetinde, IOHK’un halihazırda uluslararası hükümetler ve işletmelerle sağladığı işletmeler için IOHK Blockchain çözümlerinin geliştirilmesini de güçlendirecek.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu